2777
2789

خواهر زاده‌ام هنوز چهل روزه نشده ولی از روی تاب افتاده. وقتی قنداق میکنن بهتره ولی وقتی قنداقشو باز کنن خیلی گریه میکنه و حتی شیر هم نمیخوره. سرماهم خورده.

دکتر از دستش عکس گرفت و گفت شکستگی یا مو برداشتن نیست اما بازم خیلی گریه میکنه.

ساکن مشهد هستن و متاسفانه شماره تماس بیمارستان اکبر مشغوله. کسی مطبِ دکتر خوب یا بیمارستان خوب میشناسه؟!

کمک‌مون کنین🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عااااخییییی عزیزممم 🥺🥺🥺🥺💔💔💔طفلی گناه داره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خدای من بچه چهل روزه رو که تاب سوار میکنه اخه

پاهاش اسیب دیده ک وفتی ثابته حالش خوبه. یا لگن اش

ی عکس کامل از بدنش بگیرید

ده تا دکتر ببرید تا تشخیص بدن. حتی شده تهران ببرید

با سرعت در حال رشد هست و هرچه دیرتر بشه اسیب پذیر تره

تو رو خدا شبانه روزی پیگیر باشبد

بچه چهل روزه رو رو تاب گذاشته بودید؟

الهی 🥺

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

وقتی قنداق رو باز میکنن گریه می‌کنه شاید مشکل از پا یا لگن باشه من خودمم همین حدودا بوده سنم وقتی قنداق رو باز میکردن گریه میکردم میبرن دکتر میگن لگنش از جا در رفته دیرتر میومدین پاش کوتاه میشد 

شما هم حتما ببرید پیش ارتوپد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵