الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو دفترچه نوشته ...ظرفیت شهر انتخابی من ۱۵۳ نفر ۸۹ نفر شده...تازه سال پیش ۲۸۳ نفر تکمیل ظرفیت شهر من بود که امسال اونم نیست...من که امید چندانی ندارم چون بچم هم اصلا نمیزاره بخونم
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤
اوووووو پس پارسال خیلی خوب میگرفته خاک تو سرم هیچی نخونده بودم ولی تو تکمیل ظرفیت قبول شدم امسال که ...
آره....خیلی خوب میگرفت...منم فرصتم رو از دست دادم ..مخصوصا که بچم سال پیش آروم بود و میزاشت بخونم...شما تکمیل ظرفیت قبول شدی؟؟؟مصاحبه رفتی و قبول نشدی؟؟؟
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤
یعنی امسال ظرفیق قبولی فرهنگیان زیاده؟ آخه شنیدم میگن چون کنکورش رو جدا کردن زیاد جذب میکنن
نه جذب معلوم امسال و سال دیگه زیاد هست من خودم بخاطر این خبر شروع کردم برای سال دیگه میخونم با این که دوساله درس نخوندم دانشگاهم نتونستم برم حالا میخونی قبول شدی خداروشکر قبولم نشدی چیزی رو ازدست ندادی میدونی حداقل تلاشت کردی و مدیون خودت نیستی من که خیلی پشیمونم امسال شرکت نکردم چون امسال خیلی میگیرن
از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋