2777
2789

چند ماه پیش نمونه گیری مغز استخوان انجام دادم جوابش سرطان خون حاد بود گفتن باید بستری بشم و شیمی درمانی رو شروع کنم ، کوتاهی کردم و به دلایلی نرفتم چند بار آزمایش دادم آزمایشات مشکلی نداشته همه چیز نرمال فقط کم خونی و پلاکت کمی نسبت ب آزمایش قبلی پایین تر بود 

امکانش هست نمونه مغز استخوان اشتباه شده باشه؟

عزیزم مگ اینچیزیه ک بخای کم کاری کنی و پشت گوش بتدازی نری!!! رو حدس و گمان ک نمیشه گف اشتباه شده...حتماااا برو پیگیری کن درمانتو

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میشه دوباره نمونه گیری انجام بده.

ان شاالله حتما اشتباه شده.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
علایم سرطان خون چی بود عزیزم؟ چرا پیگیری نکردی تا خدای نکرده پیشرفته تر نشده؟

بدنم بی دلیل کبود میشد ،خونریزی لثه و چشم و خون دماغ داشتم درد استخوان ،حالت تهوع خواب آلود خسته عذر میخوام مدفوع تیره

عزیزم مگ اینچیزیه ک بخای کم کاری کنی و پشت گوش بتدازی نری!!! رو حدس و گمان ک نمیشه گف اشتباه شده...ح ...

نمی‌دونم چرا اینجوریم انگار پاهام به سمت دکتر نمیره ،الان حامله شدم بخاطر همین تازه می‌خوام برم احساس عذاب وجدان دارم 

چشم حتما  ان شاء الله عزیزم

روشن عزیزم

ان شاالله جواب آزمایشتو که گرفتی حتما بیا بهم خبر خوشحالی بده

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

عزیزم مادر شوهر منم نمونه داده و آزمایش .آزمایشش و که دوباره تکرار کرد ولی نمونه اش رو نه .خدا رو شکر سرطان نداشت انشااللا که واسه شما هم چیزی نیست اونم کبودی بی دلیل بدن داشت 

حتما برو عزیزم  مامان منم وقتی ازمایش داد کمخونی شدید گفتن بعدش ک پیگیری کردیم سرطان خون بود.. ...

من کم خونیم هر بار میرم آزمایش میدم بیشتر شده بقیه آزمایشات رو الان عادی نشون میده 

عزیزم مادر شوهر منم نمونه داده و آزمایش .آزمایشش و که دوباره تکرار کرد ولی نمونه اش رو نه .خدا رو شک ...

خدارو شکر عزیزم 

سری اول مثبت شد؟ یا اولین بار مشکوک زده بود براش