2777
2789

من واقعا نمیدونم چیکار کنم...تا الان کشو های خودم و شوهرم ریختم بیرون مرتب کردم لباس اضافه هارو دراوردم...بعد مثلا کارای شستشویی و اینا ک سختمه

بنظرتون همین داخل کشو ها مرتب کنم و داخل کابینت هامم تازگی مرتب کردم ...داخل فریزر و بریزم بیرون مرتب کنم دیگه چه کاری ازم برمیاد؟؟؟

بچمم کوچیکه یکسال نیمشه همین ک ناهار شام بزارم ظرف بشورم خودش خیلیه حالا لطفا لیستی کاری اگ یادتون میاد بهم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه یه دوساله یه پنج ماهه دارم کلا بیخیال شدم 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

دختر من ۱۶ماهشه. دائم داره میریزه من جمع میکنم😑 هر روز خونه تکونی داریم!

فقط فرشام کپک زده. نمیدونم بشورم یا نه! پرده ها هم ۵ساله همینجور آویزونه..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من یا تایم خوابش کارامو میکردم

یا میدادم باباش ببره بیرون

یا میزاشتم تو تاب که تو دست و پام نباشه.

کل خونه رو هم هر سال کن فیکون میکردم😂چون عیدها رفت و آمد زیاد داشتم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

منم نظرم همینه چون هرروز داریم مرتب میکنیم

منم دوتا بچه دارم دائم دارن میریزن البته تمیز کاری میکنیم نه مثل مامانامون که خودکشی میکردن.  جاهایی که تو چشمه تمیز میکنم چون دست تنهام. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

وای من ک تواین موقعیت هم خودم هم دخترم هم همسرم مریض شدیم ازاین ویروس جدیده دکترم گفته اگه کامل همتون خوب نشین این ویروس همین جورمیچرخه توخونه😢

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …!