2777
2789

منم منتظرم اصن حتی تاریخ نمیدن 

من میخواستم برای اینکه سرم گرم بشه برم دانشگاه 

دیشب به شوهرم گفتم اصن بیخیال منو بفرست سرکار حالا شوهرم گفت برم به چند نفر بسپارم 

ولی خیلی دوس داشتم ادامه تحصیل بدم ... 

ولی اینا با این مدل اعلام نتایجشون باعث شدن بدتر تو خونه جوش و استرس اینم داشته باشم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منتظرم اصن حتی تاریخ نمیدن  من میخواستم برای اینکه سرم گرم بشه برم دانشگاه  دیشب به ...

من از استرس حالم بده هیچ غلطی نمیکنم اون اول ک ثبت نام کرده بودم حالم خیلی بهتر بود اما چند روزه از انتظار و استرس همش خوابم یا تو گوشیم میخاستم برم باشگاه نمیدونستم کی نتایجو میگن کدوم شهر میفتم ک باشگاهم یهو وسطش کنسل نکنم گفتم بعد نتایج اما انگار این انتظار تموم نمیشه خسته شدم دارم دیونه میشم ایشالا شما و استارتر قبولین برا منم دعا کنین دیگه مردم بخدا کی میاد اخه یه اطلاع دادن انقدر براشون سخته لاعقل بگن تا کی صبر کنیمنمم😭😭😭😭😭

Oh baby
من از استرس حالم بده هیچ غلطی نمیکنم اون اول ک ثبت نام کرده بودم حالم خیلی بهتر بود اما چند روزه از ...

من که شاید برم سرکار دیوانه شدم منم 

انشالله قبول میشی عزیزم

من که شاید برم سرکار دیوانه شدم منم  انشالله قبول میشی عزیزم

فک کنم بزودی بیاد یه چن نفر بم گفتن این هفته احتمالش زیاده بیاد ته تهش هفته بعدع ولی هرچی هست زیاد نمونده

ایشالا شمام قبول میشی گلممم❤️

من برای کاهش استرس امروز بافتنی بافتم همش بافتنی دستم بود فکرتو یکم درگیر خودش میکنه فک کنم از تو گوشی بودن خ بهتره البته من بافتنی اصلا دوس ندارم بخاطر همین همینجوری دارم میبافم کاموا تموم شه دوباره میشکافم میبافم تا نتایج بیاد😂😂

Oh baby
فک کنم بزودی بیاد یه چن نفر بم گفتن این هفته احتمالش زیاده بیاد ته تهش هفته بعدع ولی هرچی هست زیاد ن ...

چی بگم والا انشالله که بیاد

هفته پیش تماس گرفتم گفتن تا آخر هفته میاد،امروزم زنگ زدم گفتن مشخص نیست منتظریم سازمان سنجش اعلام کنه. احتمالا طوری جواب میدن که ثبت نام رو بنداازن برا هفته بعد که انتخابات هم رد شه،شاید مثلا آخر این هفته یا اوایل هفته آینده نتیجه بیاد

دلم، به بوی تو آغشته است💕

اومد برید چک کنید من یکی قبولم خدارشکر

نتایج اومده من هرچقدر کد ملی مشاره شناسمم میزنم میگه با این کدملی  و شماره شناسنامه اطلاعاتی یافت نشد دارم سکته میکنم