2777
2789
عنوان

شوهرم بزور خواهرشو میفرست خوننمون

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 36 پست
مگه با شوهرت رو دربایسی داری رک و راست بگو بگه زحمت نکشن مادرت میاد کمکت شاید اون بنده خداهم تو رودر ...

مادرشوهرم منت میذاره منم دلم نمیخواد دختراش بیان .وقتی میان بعدا پشت سرم حرفه چه دوست داشتنی مدام میگن بخاطر بچه داداشمون ادم ناراحت میشه بعدم میدونم از الان بیان بچه بدنیا بیاد خوابو ازم میگرن هر روز تو خونم هستن قبلا بهم سر زدن از خانواده شوهرم خیلی وقته که دیگه انتظار ندارم فقط دلم میخواد رفت و امد بیجا نداشته باشن

۱۰۰ بار گفتم دیروز شوهرم سرم داد زد که خواهرم میخواد بیاد انقد عصبی ام دلم میخواد الان به همسرم پیام ...

به خواهرش بگو ممنون امروز کاری ندارم مادرم گفته نهار می‌فرسته. منم دارم استراحت میکنم شما زحمت نکش یا بجای امروز بگو این هفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه آدمای عجیبی شما خانواده همسر هرکاری بکنن ....درنظر عروس بده...واویلا از دست شما ....آدم بدش میاد ...

آخه  گاهی فرق داره شاید این بنده خدا تنها راحت تره من خودم کسی بیاد خونم چون خرابکاری میکنن مثلا بخوابم میدونم فردا فلان جای خونم و داغون کردن بستگی داره به طرف مقابل و شخص پذیرنده

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️

به شوهرت بگو من به ارامش نیاز دارم خواهرات میان عصبی میشم میخوام بخوابم وقتی بیان مجبورم کار کنم 

اگه گوش نکرد درو باز نکن هر چی هم شوهرت گفت بگو خوابم میاد باز نکن تا متوجه بشه شوهرت

یا تا اومدن برو بخواب رد اتاقم ببند اصلا محلشون نزار فکر کن نیستن تا بفهمن مزاحمتن

مادرشوهرم منت میذاره منم دلم نمیخواد دختراش بیان .وقتی میان بعدا پشت سرم حرفه چه دوست داشتنی مدام می ...

خب شوهرت خواسته لابد مجبورن بیان مگرنه هرکس کارو زندگی داره معلومه منت میزارن 

شوهرتو بگو دلش سوخته خودش کمک کنه الکی کسی نفرسته هم اعصابتو خورد کنه هم منتی رو سرت باشه 

راحت نیستم عزیزم دلم نمیخواد کسی کارامو کنه مادر خودمم نمیگم بیاد چه برسه به خواهر شوهر

خب وقتی اونا اصرار دارن بیان 

شوهرتم مخالف نیس 

هر چیبگی میشی ادم بده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

حق داری واقعا مخصوصا اینکه با بچه میان ..اگه کمک میخوان بکنن باید یک ساعت تنها بیان نه خانوادگی ...به شوهرت کامل بگو ..بعد هم خودت زودتر زنگ بزن به خواهرشوهرت بگو امروز نیاید بگو میخوام گوشیم و خاموش کنم و ایفون هم قطع میکنم تا بخوابم نیاید پشت در نمونید

نه اصلا من خودم روز اول به همسرم گفتم به کمک کسی نیاز ندارم چند بار شوهرم گفت خواهراش گفتن من گفتم ن ...

عزیزم با شوهرت تعارف نداریم  رک و راست بگو نیاز نبست کسی بیاد من اینطوری اذیتم از این به بعد هم اگه بیان درو باز نمیکنم همینکارم کن سوهرتم زنگ زد جپابشونو نده

خب شوهرت خواسته لابد مجبورن بیان مگرنه هرکس کارو زندگی داره معلومه منت میزارن  شوهرتو بگو دلش ...

شوهرم خودش کمکم نمیده اتفاقا خواهراش چند بار گفتن من گفتم نمیخوام ولی یهو بی مقدمه پشت در خونم هستن همه اینارو از چشم شوهرم میبینم