2777
2789

سلام بچه ها من از اولدنسبت به شوهرم حس دوست داشتن نداشتم و بیشتر براش احترام قائل بودم از نظر فکری و فرهنگی و اعتقادی و خانوادگی خیلی باهم فرق داریم و اون اصلا من رو نمیفهمه منم کلا هیچ تلاشی برای فهمیدنش نکردم...

الان ۸ ماهه که خیلی وقتا به جدایی فکر میکنم...

این حس لعنتی بعضی از اخلاقاش همه چیز دست به دست دادن که هرروز بدتر از دیروز باشه و من همه دوست داشتنی هام ب جای شوهرم با دوستام تجربه کنم و خاطره خاصی باهم نسازیم و الان به این نقطه برسم.

پیشنهادی دارید؟ با این مسئله چجوری تا کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط به چیزای مثبتش فکر کن یه کاری کن عاشقش نمیشی ولی بهش اعتیادپیدا کنی ....

آه به چیش اعتیاد پیدا کنم...امتحان کردم اگ تا الانم جدا نشدم ب خاطر اون احترام وابستگی هست ولی دیگه نمیکشم

عزیزم یادت باشه طلاق همیشه مرحله آخره

تا جایی که میشه سعی کن یجوری با شوهرت حلش کنی عزیزم 

من و شوهرمم خیلی با هم تفاوت اخلاقی داریم سعی میکنم با تکنیک های مختلفی حلش کنم گاهی اوقات واقعا خسته میشم و میبرم ولی بازم سعی میکنم حلش کنم 

سعی کن به زندگیت تنوع بدی فکر جداییو از ذهنت دور کنی بیشتر باهم صحبت کنید حتی راجب همین مشکلاتتون ب ...

ربطمون ی جوریه که نمیتونم بهش بگم اینا رو اصلا همش برمیگردونه به خودم همه چیز رو وقتی ی بار خواستم بگم

آه به چیش اعتیاد پیدا کنم...امتحان کردم اگ تا الانم جدا نشدم ب خاطر اون احترام وابستگی هست ولی دیگه ...

به عطر تنش به تن صداش ....به بودنش.....عزیزم العان زندگی مشترک دارین...واقعا هیچ حسی جز احترام بینتون نیست شاید هنوز نفهمیدی روش حساس نیستی غیرتی نمیشی براش 

اگه نظر اونم همینه‌ جدا بشید وقت همدیگه رو هم نگیرید. عمر و زمان هردوتون خیلی با ارزشتره و تکرار هم ...

ب عواقبش که فکر میکنم مطمئن نیستم زندگی بهتری بعدش دارم یا نه

آه به چیش اعتیاد پیدا کنم...امتحان کردم اگ تا الانم جدا نشدم ب خاطر اون احترام وابستگی هست ولی دیگه ...

فکر کردی جدا بشی چی کار می خوای بکنی،

حداقل ۶ ماه یه انرژی بذار شاید اوضاع بهتر شد

به عطر تنش به تن صداش ....به بودنش.....عزیزم العان زندگی مشترک دارین...واقعا هیچ حسی جز احترام بینتو ...

بین اینجوریم که تا وقتی من فقط برای اونم اونم برای منه اصلا به هرچیز نگاه میکنم محور خودمم نه اون...

اوایل اون محبت میکرد و مهربون بود ولی الان اونم شده عین من