2777
2789
نه داداشم خیلی هوامو داره اونم دست به گوشیم نمیزنه ولی امشب دیدم اون کثافت پ داده حالم بده میگم نک ...

شما رمز گوشی برادرت رو میدونی.

یه کاری کن

ببین اولین پیامش هست یا قبلا هم پیام داده؟

مبارکش باشه  خیلی قیمتا رفته بالا😬😬

اره بخدا شاخ در آوردم از اول بارداری براش خرید نکرده بودم

ولش کن اصلا فدای سرش انشالله سالم باشه منم داشته باشم همیشه خرجش کنم

آخه لباسه خاص بود برا پسرا لباس خاص کم پیدا میشه

یه سر همی هم واسته تو دلی گرفتم ماه پیش ۴۸۰

قیمتا همینه اصلا بیخودی خودمو اذیت میکنم.اه

زیادی غر زدم نه؟😆ببخشید سرت درد اوردم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رمز گوشی برادرت رو میدونی. یه کاری کن ببین اولین پیامش هست یا قبلا هم پیام داده؟

اره میدونم رمزو

ولی داداشم به پدرم گفته اگر سمتم بیان ابروشونومیبرم داداشم خیلی کینه ای

اون دخترم داره شوهر میکنه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
اره میدونم رمزو ولی داداشم به پدرم گفته اگر سمتم بیان ابروشونومیبرم داداشم خیلی کینه ای اون دخترم ...

معلومه شوهرش چنگی به دل نمی زنه که تصمیم گرفته برادرت رو هوایی کنه

میگم میتونی وقتی برادرت خوابه یا حمامه یا حواسش نیست گوشی رو برداری بلاکش کنی. پیامش رو هم پاک کنی

اره بخدا شاخ در آوردم از اول بارداری براش خرید نکرده بودم ولش کن اصلا فدای سرش انشالله سالم باشه من ...

نه بابا این حرفا چیه من خودم  از همه پرحرف ترم 😂

فقط من سر بارداری دومم خیر سرم تجربه هم داشتم جوگیر شدم یه سری رفتم کلی لباس خریدم بعد که پسرم دنیا اومد همه کوچیک بود کلی لباس تا شش ماهگی داشت و بعدش هیچی چقدر سیسمونی الکی خریدم 🤦‍♀️

انشالله به سلامتی دنیا بیاد 

نه بابا این حرفا چیه من خودم  از همه پرحرف ترم 😂 فقط من سر بارداری دومم خیر سرم تجربه هم داشت ...

سلامت باشی

منکه لباس مهمونی گرفتم فقط برای هر سن اش دو تا خونگی ها گفتم مال داداشش بپوشه😁

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️