2777
2789

نمیدونم چرا با هر کسی که دوست میشم دوستیم ادامه دار نیست یعنی یکی که پایه باشه با هم بریم بیایم بیرون بریم خرید بریم  خودمم خیلی آدم‌محتاطیم توی روابطم با آدما همینم هست که نمیتونم زیاد به کسی نزدیک بشم ولی همیشه فکر میکنم آوما زیتد ازم خوششون نمیاد به خدا آدم خیلی خوش برخورد و مهمون نواری هستم خیلی سعی میکنم تو برخورد با آدما خوش اخلاق و خنده دو باشم ولی نمیدونم دلیلش چیه که هیچ دویتی ندارم واقعا افسرده شدم😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا دوست میخوای چیکار همشون سو استفاده گر و مزخرف 

منم هپش به همین چیرا که فکر میکنم دلم نمیخواد با کسی زیاد صمیمی بشم ولی وقتی میبینم هم سنو سالیام با هم میرن میان خوش میگذرونن بیرون میرن احساس میکنم من یه عیبی دارم که کسی باهام بهش خوش نمیگذره

خب سما باشید چه آدمایی رو دوست ندارین باهاشون برید بیاین به عنوان یه دوست؟؟

ببین من احتمالایی ک بنظرم میادو میگم تو ببین کدومشی شاید خیلی درونگرایی و یجوری رفتار میکنی ک طرف نمیفهمه باهات چند چنده اصلا نمیفهمه تو خوشت میاد ازش یا ن؟یا خییییلی کم حرف یا برعکس خیییلی پرحرفی،شاید باهاشون نمیری بیرون و زیاد معاشرت نمیکنی،شاید اصلا همفاز نبودید،شاید تیکه کنایه میزنی و طرفو میرنجونی،شاید متوقعی و همیشه طلبکار اینا ب ذهنم رسید

منم هپش به همین چیرا که فکر میکنم دلم نمیخواد با کسی زیاد صمیمی بشم ولی وقتی میبینم هم سنو سالیام با ...

عزیزم آخه این فکرا چیه باور کن منم بادوام زیاد میرفتم بیرون و از همه چیزم براشون مایه میذاشتم اما با فحش و فحش کشی ازهم جدا شدیم والان درارامش کاملم کلا دخترا تو رفاقت ذات ندارن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
ببین من احتمالایی ک بنظرم میادو میگم تو ببین کدومشی شاید خیلی درونگرایی و یجوری رفتار میکنی ک طرف نم ...

اون دو تا مورد آخر که اصلا من خیلی مواظبم یکی میاد خونم یا برعکس حرفی نزنم یا کاری نکنم که دلش بشکنه یا ناراحت بشه یا کلا احساس نارحتی بکنه همیشه سعی میکنم خوش بدخورد باشم اینم که میگی معاشرت خب من دو تا بچه کوچیک دارم همیشه وقتم دست خودم نیست غیر از آخر هفته ها که اونم هبچکسی نیست که باهاش وقت بگذرونم و حالم باهاشون خوب باشه

یه چیزه دیگم اینه که من با هر کسی هم دوست شدم تقریبا آدم مذهبی بوده بعد من مذهبی نیستم زیاد احساس راحتی نمیکنم یا خیلی زیاد آدم سیاسی هستم وقتی میبینم یه نفر افکار و عقایدش تو ابن موارد باهام خیلی فرق داره با این که خوششم بیاد ازش نمیتونم ادامه بدم از طرفی هم با آدمای خیلی اوپن ماینم نمیتونم راحت باشم 

اون دو تا مورد آخر که اصلا من خیلی مواظبم یکی میاد خونم یا برعکس حرفی نزنم یا کاری نکنم که دلش بشکنه ...

راستش من الان فهمیدم شما بچه دارید و احتمالا خیلی کم سن و سال نیستید من فک کردم تو بازه ۲۰ اینا باشید.خب دوستا دوستای قدیمیتون بودن؟اگه ن واقعا تو اون سن و تاهل و...بدست آوردن دوستی پایدار سخت میشه بنظرم شرایطشو فراهم کنید مثلا برید باشگاه و کلاسی چیزی اونجا مداومت کنید ی دوستی پیدا کنید و سعی کنید هی رفت و آمد و معاشرت داشته باشید تا انشاالله پایدار شه