2777
2789
عنوان

بچه دارها لطفا راهنمایی کنید

77 بازدید | 12 پست

دختر سه سال و نیمه دارم از زمانی که کوچیکتر بود(یکسالگی) هیییچ وقت بغل باباش نمیرفت بعدم که کم کم زبون باز کرد همیشه میگه بابامو دوس ندارم خیلی بد رفتاری میکنه با پدرش، فقط برای خرید باهاش اکی میشه

چند روز پیش گفت بابام باید بره سطل اشغال،😔

رابطه من و پدرش معمولی و خوبه مثل بقیه خانواده‌ ها

شاهد اتفاق خاص و بدی هم نبوده

حتی اگه حرف باباش بشه موضوع رو عوض میکنه، عاشق کتابه ولی اگه موضوعش راجع به پدر باشه نمیخونه

باباش باهاش بازی میکنه ولی انقدر سرباباش جیغ میکشه اون بنده خدا هم پشیمون میشه

والا من دیدم بعضی باباها بچه هاشونو میزنن بازم بچه برای باباش جون میده اونوقت دختر من اینطوری

کسی چنین تجربه ای داشته؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من برعکسه 😐

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

چقدر عجیب واقعا ، اینکه میگی مثل همه خانواده ها منو یه کم مشکوک کرد دعوا کردین جلوش ؟ اگر آره به شوهرت بگو جلوی اون خیلی به تو محبت کنه ببوسه بغل کنه خودت هم همینطور 

مادر مأمن بچه ست هر کس کوچکترین تعرضی تو بگو در حد نشر بهش بکنه مأمن بچه زیر سوال می‌ره اونایی که میبینی بچه کتک میخوره از باباش ولی می‌ره سمتش به خاطر اختلالی هست که برای بچه به وجود اومده مغز بچه توی اون موضوع انتخاب می‌کنه که سمت آدم قدرتمند بمونه که آسیب نبینه در واقع فرار رو به جلو انجام میده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

با مشاور حتما صحبت کن

به باباش بگو واسش کادو بگیره

از در تو میاد واسش یه خوراکی کوچیک‌بیاره

خریدهاشو دست دخترتون بده

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
چقدر عجیب واقعا ، اینکه میگی مثل همه خانواده ها منو یه کم مشکوک کرد دعوا کردین جلوش ؟ اگر آره به شوه ...

نه دعوایی شدیدی نبوده در حد بحث زن و شوهر اونم جلوی دخترم نبوده خیلی رعایت میکنیم جلوش همه چی رو

کلا از باباش حساب نمیره  با بابابزرگشم ارتباط نمیگیره

ببین با توجه به تاپیک قبلیت به نظرم واکنش های فیزیکی یا احساسی از تو دیده من که شناخت ندارم نسبت به شخصیتت ولی خیلی این موضوع رو محتمل میبینم که با واکنش هات با اکت های صورتت با صدات با هر چیزی بهش این گرا رو دادی که بابا خوب نیست ، در مورد خون هم همینطور خودت توی اون تاپیک گفتی تا قبل از واکنش هیجانیت در مورد خون،  بچه نسبت به دیدن خون خنثی بوده ولی سری پیش وقتی واکنش هیجانی ازت دیده غش کرده 

بچه به واکنش ها حساسه جزییات رو ۱۳ برابر حالت طبیعی خودش میبینه 

یعنی اگر تو نسبت به شوهرت اخم کنی اون این اخم رو ۱۳ برابر جدی تر دریافت می‌کنه به خودت و واکنش هات نسبت به شوهرت توجه ویژه تری داشته باش

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین با توجه به تاپیک قبلیت به نظرم واکنش های فیزیکی یا احساسی از تو دیده من که شناخت ندارم نسبت به ...

نمیدونم تا حالا اینطوری نگاه نکردم به این موضوع

چون دخترمم به شددت دقیقِ روی حرکات و رفتار ما ممکنه اینی هم که شما میگید باشه

رابطه اش با خودم عالیه خیلی محبت کلامی دارم بهش، پدرش هم میگه اما به نسبت من خیلی کمتره

ولی خب این حد از خشم نسبت به پدرش نمیدونم از کجاست

نمیدونم تا حالا اینطوری نگاه نکردم به این موضوع چون دخترمم به شددت دقیقِ روی حرکات و رفتار ما ممکنه ...

از این به بعد رابطه ت رو با پدرش گرمتر و عمیق تر کن بچه باید این حس رو بگیره که بابا امن و مهربانه و اونی که می‌تونه اینو منتقل کنه مادره ، به پدرش بگو ماساژ پا انجام بده برای دخترت از زانو به پایین ماساژ پا رابطه رو بهتر می‌کنه ، و بازی تعامل مثبت انجام بده باهاش ، یعنی ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بازی بدون هیچ گونه قانون و بکن نکن با هر سطح از خراب کاری که ممکنه و بازی به انتخاب بچه باشه توی بازی به هر بهانه ای بوس و بغل وجود داشته باشه مثلا گل زدیم بیا بغل کنیم و...  کلا تعامل مثبت مثل جراحی میمونه روی روان بچه به شدت اثر مثبت میذاره ولی چند تا شرط مهم داره وسطش حتی اگر آیفون زنگ خورد نباید بره جواب بده گوشی چک نمیکنه حتی یک لحظه 

حتی مهم ترین تماس باشه 

اگر تو هم صداش کردی باید بهت بگه عزیزم دارم با دخترم بازی میکنم الان نه 

سر ۲۵ دقیقه اعلام کنه که پنج دقیقه  دیگه بازی تمومه و سر نیم ساعت بازی رو متوقف کنه حتی اگر گریه کرد که بازم بازی کنیم 

بازی باید جوری باشه که هر دو نفر توش خوشحال واقعی باشن و به هر دو نفر خوش بگذره با بازی های معمولی خیلی فرق می‌کنه و اوایل تا عادت بشه فوق العاده به والد سخت میگذره تا بتونه همه نکات تعامل مثبت رو رعایت کنه ولی نتیجه ش رسما مثل جراحی روی روان بچه میمونه بسیاری از گیر و گور های رفتاری بچه با تعامل مثبت رفع میشه 

هفته ای دو بار سه بار یا حتی هر روز بستگی به توان والد می‌تونه انجام بشه ولی نهایتا روزی یک دفعه ست نه بیشتر  

از این به بعد رابطه ت رو با پدرش گرمتر و عمیق تر کن بچه باید این حس رو بگیره که بابا امن و مهربانه و ...

خیلی خیلی ممنونم از توضیح کاملتون حتما سعی میکنیم انجام بدیم,,,💐💐💐💐