2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی ؟؟؟؟ اگه تهران هستی یا میتونی بیای ببرش پیش دکتر محمد نبوی ، متخصص اطفال فوق تخصص اسم و الرژی دستش بی نهایت سبکه ما که الحندلله همیشه جواب گرفتیم ازش

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مال منم الان تنفسی شد و خییییلی اذیته هم اون هم خودم

اخ اخ خیلی بده بعضیا باید مداوم دارو مصرف کنن ،دختر من شکر خدا به یه دوره یک ماهه دارو بهتر شد 

اخ اخ خیلی بده بعضیا باید مداوم دارو مصرف کنن ،دختر من شکر خدا به یه دوره یک ماهه دارو بهتر شد 

مال من از چهل روزگی اگزما شروع شد حدود چهار ماهه تنفسی شد  بیچاره از بس پرهیز داره دلم براش کبابه هنوز دو سالش هم نشده

میشه بگین چن سالشه و چیکار کردین و پرهیز چی داره و دارو چی مصرف میکنه؟؟؟؟ 

ببین دخورمن مرهیز غذایی که نداره فقط فلفل و ادویه جات ،بوی سیگار و قلیون ،الودگی و گرد و خاک تشدیدش میکنه ،الان دیگه دارو نمیخوره والا همون مارسال که حالش بد شد بردمش میش دکتر بهش دارو داد یه دوره یک ماهه مصرف کرد شکر خدا خوب شد ،الان وقتایی که سرما بخوره عود میکنه آلرژیش ،داروی خاصی در حال حاضر نمیخوره گاهی که اذیته بهش سیتریزین میدم فقط

مال من از چهل روزگی اگزما شروع شد حدود چهار ماهه تنفسی شد  بیچاره از بس پرهیز داره دلم براش کبا ...

عزیزم 😔😔 خیلی سخته بجه اذیت میشه ،کاش میتونستی یبار میاوردیش تهران این دکتر میدیدش بچه رو ،خیلی تو کارش خبره هست 

خداروشکر .چن سالشه مال منم به همه اینایی ک گفتن حساسیت داره .وخیلی غذا ها

الان ۴ سالش شده  ، ان شالله بهتر میشه عزیزم نگران نباش