2777
2789

دوستان کسی انجام داده؟؟؟برادر من انجام داده معدش زخم داشته نمونه برداری کردن فرستادن پاتولوژی ۲۰روزدیگه جوابش میاد یعنی ممکنه چیزبدی باشه؟؟براشمام نمونه برداری کردن؟ممنون میشم جواب بدید خیلی نگرانیم

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره نمونه برداری میکنن ولی ایشالله که چیزی نیست

اخه مامانم و خالم قبلا انجام دادن نمونه برداری نکردن نمیدونم چرا برا داداشمو نمونه برداشتن😔

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
نمونه برداری رو برای همه میکنن .چیزی نیست . ولی ۲۰ روز خیلیه . مال من سه روزه اومد

همین خیلی نگرانمون کرده میگیم اخه مگه چ ازمایشیه ک۲۰روز طول میکشه

اخه مامانم و خالم قبلا انجام دادن نمونه برداری نکردن نمیدونم چرا برا داداشمو نمونه برداشتن😔

اشتباه میکنی برای همه نمونه میگیرن . اگه زخم و التهاب باشه از روی زخم هم نمونه برمیدارن . مثلا من پولیپ دارم علاوه بر اونا پولیپها هم برمیدارن

اشتباه میکنی برای همه نمونه میگیرن . اگه زخم و التهاب باشه از روی زخم هم نمونه برمیدارن . مثلا من پو ...

مرسی خیالم راحت شد 

داداش منم چند سال پیش چند نوبت هم آندوسکوپی کرد هم کولونوسکوپی...البته قضیه داداش من با شما از زمین تا آسمون فرق داره. ..چون اصلا نگفتی مشکلش چی بوده و برا چی دکتر رفته 

سینگل به گوری تا ابد 
شاید ازمایشگاه بیمارستان هست که شلوغه

بله برا بیمارستانه چون بستری بود اونجا براش انجام دادن

داداش منم چند سال پیش چند نوبت هم آندوسکوپی کرد هم کولونوسکوپی...البته قضیه داداش من با شما از زمین ...

داداشم چن وقت بود مدااام اسهال بود و معده درد داشت دکتر میرف قرص و شربت میدادن یکی دوروز خوب میشد و دوباره همونطور..بعد رف پیش یه دکتری خیلی تعریفشو شنیدیم بستریش کرد ازش آندوسکوپی و کولونوسکوپی گرفتن و گفتن معدت زخم داره و نمونه برداشتن فرستادن ب

ازمایش پاتولوژی و۲۰روز دیگه جوابش میاد..چندماه پیش دقیقا پسرخالمم باهمین علائم معلوم شد سرطان داره.حالا ما خیلی نگرانیم خودش هم خیلی میترسه

داداشم چن وقت بود مدااام اسهال بود و معده درد داشت دکتر میرف قرص و شربت میدادن یکی دوروز خوب میشد و ...

البته من طبق تجربه و سالهایی که با برادرم به دکتر و بیمارستان میرفتم فقط میتونم بگم تا نتیجه پاتالوژی نیاد مشخص نیست و حتی خود دکتر هم بدون نتیجه پاتالوژی نمیتونه تشخیص بده ..در ضمن چون پسر خاله تون سرطان داشته دلیلی نداره نگران باشین ..چون سرطان بستگی به ژن داره و معمولا از طرف خانواده پدری منتقل میشه ..البته به قول دکتر برادرم ۸۰به ۲۰ هست یعنی کمتر از بیست درصد ممکنه از طرف خانواده مادری باشه ...برادرم سرطان روده بزرگ داشت که خوشبختانه با شیمی درمانی و پرتودرمانی و عمل جراحی حالش خوب شد ...

البته به توصیه دکتر کل خانواده مجبور شدیم آزمایش بدیم تا اگه این مشکل رو داشته باشیم تحت نظر باشیم 

سینگل به گوری تا ابد