2777
2789
عنوان

خانوم های که hcg زدین

57 بازدید | 3 پست

سلام خانوم های گل

همون ماه حامله شدین؟اگه نشدین قبل چندروز قبل موعد پریود شدین یا بعدش شدین 

من ۴ روز مونده به موندم یه قطره دیشب لک قهوای کم رنگ کوچولو دیدم اما امروز هیچی نبود مغزم درگیر هست حامله ام یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امیدتو از دست نده هرکسی یجوری مشکلش و بدنش سربارداری اولم همون ماه ۳تا فولیکول غالب داشتم باردار شدم و موعد پریود لک خونابه ی صورتی قهوه ای دیدم ک فک کنم لانه گزینی بود ولی  سر دومی در تلاشم  ۲سالو نیمه نشدم با فولیای خوب تا عکس رنگی گرفتم چسپندگی بخاطر سزارین هردو طرف داشتم باز شد و بعد اقدام نکردم دیگه 

منم این لک هارو داشتم با درد زیر دل همراه بود۳سری داشتم و نبودم باردار البته انشالله شما باشید دکترم میگفت عوارض امپوله

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍