2777
2789

من ۳ساله جداشدم...شرایط مالی خیلی سختی روسپریکردم و بخاطر بی پولی ازطزف خانواده ام حیلی سرکوب شدم....هیچ وقت حمایت نشدم....نشد مامانم بیادبگه پول لازم داری؟ ب سختی کار کردم تا تونستم ی پس اندازی جموجورکنم..فقط پدرم دوبار برامن ضامن شد ک اونم برل سپرده ازمن خواستن منم ضامن بشم تاوام بردارن ک اونم جونم ب لب رسید ک بتونم متقاعدشون کنم ک وام رو پرداخت کنن ک بتونم پولمو از بلوکه بانک دربیارم...تف کردن رسمت توصورتم..ک چون پولمو میخواستم بردارم...همه قسطای وامم رو خودم پرداخت کردم بدون کمکی ازطرف کسی..

برا باردوم پدرم ضامنم شد....امروز بهم سرسفزه گفتن ۱۰ تومن بده چک داریم..اون پول توحساب تومونده دبگه برمبگرددونیم بهت.....دنیا دنیا حرف داشتم....فقط دوجمله گفتم ک روی من حساب نکنید...بچه ها ی نگا ب تاپبکام بندازین سختیایی ک کشیدم ازطزف خانواده دستتون میاد...

آخه حمایت نکردبن این چ انتظاریه؟؟؟؟

وای منم همینم🥲مامانم ی چیزی نشده بگیرم نگه برا من،ارزو ب دل موندم هی بهم نگه اینو بخر اونو بخر،بعد ک میگم بابا ولم کن من پس انداز میخوام من باید ی تیکه طلا داشته باشم یا ن،طلبکار طلبکار میگه وظیفته من مادرتم ،

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلشون نده  استقلال مالی پیداکردی  استقلال روحی هم پیداکن

اصلا صحبت محل ندادن نیست...

الام مثلا مادرم طلا داره یا خودشون ب هرنحوی میتونن جورکنن پس انداز واینا..

موضوع اینه ک کلا منو ب جدیت نمیشناسن ب لحاظ مالی هیچ حقی ب من قاعل نیستن...برا ثبت نام ماشین ایران خودرو میگفتن ثبت نام کن امتیارتو بده بما هروقت تونستیم درعوض ۴۰ تومن بهت میدیم..!

مامانم ی پره کاه راضی نیست بده دست من..

جهازم رو بدون اینکه نظرمنو بپرسه اورد چید خونه خم شد گوشم گفت توخیچ حقی تواونا نداری....الان ک با سختی رسیدم ب اینجا چرا باید این انتظارو داشته بلشن البته این چیزی نیست ک من ازوضعیت خودم انتظار دارم ولی دارم سعیمو میکنم....آخه کمی انصاف بدنیست