2777
2789

یه عکس اذشون بگیر،بذارشون یه گوشه یاسرجاش ببین عکس العملش چیه اگه برداشت برد،که کارخودشه اگه نه که فعلا چیزی نگو،بهش بعدش بگو،یکی دوروز میرم خونه بابام میمونم اونوقت یواشکی توهمین دوروززیرنظرش بگیر،هرچی باشه مشخص میشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خونده باشین ی تاپیکی بود ک لوازم آرایش چن نفر جلو چشاشون گم میشد (واسه خودمم پیش اومده)

پس این ممکنه ک لوازم عجیب غریب ک ماله ما نیستم هم خونمون پیدا شه(یکی قسم می‌خورد زیر کابین رو کامل دیدا بود هیچی نبود چن  روزی بعد ظرف و قاشق و اینا بود )

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
یه عکس اذشون بگیر،بذارشون یه گوشه یاسرجاش ببین عکس العملش چیه اگه برداشت برد،که کارخودشه اگه نه که ف ...

از روی سادگی به شوهرم گفتم گفت اشتباه میکنی حتما از خودت بوده و بنداز بره

روحت تا ابد جاودانه نکن عزیزم نکن

زنده میمونی و تا ابد ازین کار حقیرانه پشیمون میشی

اطرافیانت با حقارت نگاهت میکنن

نکن ب خدا توکل کن میدونم هیچکس نمیتونه میزان سختی دیگران و تحمل کنه ولی بخده ب خود بالایی بسپار حداقل صبرتو بالا ببره

من کردم وقتی ب خودم اومدم ک خانوادم بالاسرم زجه میزدن 

ب موقع نمیرسیدم از شدت خونریزی مرده بودم و اون دنیا داشتم توی اتیش میسوختم

میدونی بعد زنده موندنم چقدر ب جسم و روحم اسسیب رسید ؟بخدا شعار نیست 

دستم تا مدتها کار نمیکرد دکتر گفت اگ یکم بیشتر فقط سرسوزن بیشتر بود بریدگی فلج دائم میشدم

میدونی بعد اتاق عمل ب زور برم گردوندن ؟من جقدر شرمنده مادرم شدم ک باعث ترس و نگرانیش شدم؟

نکن دورت بگردم نکن هیچی ارزش نداره

پاشو وضو بگیر دورکعت نماز بخون شب شهادت امام جواده توکل کن ب خدا و به امام جواد متوسل شوووو 

تاپیک قبلت تتعطیل شد

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی