2777
2789
عنوان

چجوری با خدا حرف بزنم

95 بازدید | 8 پست

اصلا اون چجوری باهام حرف میزنه؟  

خیلی دلم میخواد الان جوابمو بده باهاش حرف بزنم بگم چرا اون اتفاقای خیلی ساده و پیش پا افتاده برای همه ی دوستام میفته جز من چرا نمیتونم خوشحال باشم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم یعنی هست ادم ولی نمیخام ک رازامو بگم 

واقعا دوست دارم با یکی صحبت کنم بگم چرا اینقدرداره دلمو میشکونه درسته خیلی کمکم هم کرده ولی اون چیزایی رو ک خودم میخام ادمایی ک میخام نمیده 

حالم خیلی بده فقط بگین چجوری باهاش حرف بزنمممم 

بهم بگه چرا اونایی ک میخام دوسم ندارن حس بدی دارم همش 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران پاسخ به معجزات تموم شده. باید حسش کنی. کسی بهت نور نمیتابونه بگه من اینجام! یه چیزم بگم.. اگه ...

میشه یکم بیشتر و واضح تر توضیح بدی چیکارکنم خیلی بهش احتیاج دارم 

دوران پاسخ به معجزات تموم شده. باید حسش کنی. کسی بهت نور نمیتابونه بگه من اینجام! یه چیزم بگم.. اگه ...

البته ی چیزی بهت بگم نمیدونم از این چیزا سر در میاری یا نه ولی ی چند وقته ی حس قوی توی من هست 

وقتی با یکی میخام برم بیرون انگار اون حسه میگه برو بهت خوش مگیذره یا اگ ناراضی باشه برم اصلا بهم خوش نمگیذره 

یا مثلا بعضی وقتا میگم اگ فلان کارمو درست میکنی اون نشونه رو بهم بده و اون نشونه پیدامیشه ولی به شک میفتم همش میگم شاید همچین چیزی زیاد پیش بیاد یا من بهش فکر کردم اینجوری شده شاید اصلا نشونه نباشه برام