2777
2789
عنوان

Ex💔اکس

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 45 پست
هیچییییی عین خیالمم نیس اصلامهم نیس

ولی چ بخوایم چ نخواهیم حالمون بد میشه 💔 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من اتفاق افتاد باهم نبودن کدیده باشم ولس خیانت کرد ویساشوشندیم حسیه ک راه میری ولی روی هوا نفس میکشی ولی سخت...حس عجیب وغیرقابل تحمل....

هرچند عسن سگ پشیمون شد برگشت...ولی شکوند منو اماا فکرمیکردم  بمیرم ولی زندم ...ولی جون کندم تاگذشت خیابونارو راه میرفتم زااااار میزدم واهنگ شب اخر حامیم وگوش میکردم...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ولی چ بخوایم چ نخواهیم حالمون بد میشه 💔 

نه والا

نامزد داشتم تمام زندگیم بودبخاطرخیانتش ولش کردم هرچی گفت اشتباه میکنی نمیدونم اشتباه کردم ولی قبول نکردم چون با چشم خودم دیدم الان باخواهرش درارتباطم گفت میخوادبادخترخالم ازدواج کنه عینننن خیالمممم نبودتاحالاباهم دیگه هم دیدمشون

الان متاهلم ولی مجردی هم دیدمش ولی اصلاااا دلم براش نلرزید

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران  رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران  ما گذشتیم و گذشت آنچه ...

خوب بود 🤙😌 

ولی خیلی سخته.... 💔💔 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
الان ازدواج کردین؟ وقتی برگشت قبولش کردی؟ چن وقت بعد برگشت

اومد خاستگاری هنوزم میاد ولی منوشکوند

یک ماه بعد

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نه والا نامزد داشتم تمام زندگیم بودبخاطرخیانتش ولش کردم هرچی گفت اشتباه میکنی نمیدونم اشتباه کردم و ...

اینجوری خیلی خوبع..:/ 

خوشبحالتون 💔

اینجوری خیلی خوبع..:/  خوشبحالتون 💔

واقعادل کندم ازش

چون درجواب کارایی براش کردم این حقم نبود

نه زشت بودم نه اخلاقم بدبود ولی اون مریض وهوس بازبودخیلی راحت ازش دل کندم

من راحت دل میکنم چون براطرف همه کارمیکنم جونمم براش میدم ولی بخوادباهام بد

تابکنه براهمیشه قیدشومیزنم