2777
2789

سلام دوستای خوبم 

شما می دونید با مدرک دانشگاه آزاد میشه اپلای کرد یا نه؟ اگر آره چه رشته هایی برای اپلای بهترن؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنید 🙏

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اتفاقا با دانشگاه ازاد بهتر میتونی اپلای کنی چون مدرکت گیر نیس

عزیزم به نظرت چه رشته هایی بهترن برااپلای من هنوز وارد دانشگاه نشدم به خاطر همین می پرسم

اره چرا نشه  رشته خودت چیه  همون بهتره از همه

پشت کنکورم عزیزم زود ازدواج کردم و نمیتونم درست برای کنکور بخونم الان 3 ساله پشت کنکورم 

رشته های مهندسی چون شانس پیدا کردن فاند توی ارشد بیشتره برای کشور های کانادا، آمریکا و استرالیا 

برق، مکانیک، عمران، کامپیوتر و زیر شاخه هاش، صنایع و ... 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

رشته های مهندسی چون شانس پیدا کردن فاند توی ارشد بیشتره برای کشور های کانادا، آمریکا و استرالیا  ...

عزیزم من میخوام مهندسی کامپیوتر بخونم اما خیلیا میگن اشباع شده نظر شما چیه؟ 

منظورت اینه الان چی بخونی؟ الان مهم نیس فقط وارد شو که برای ارشد رشته دلخواهتو اپلای کنی

بله، به نظرتون مهندسی کامپیوتر خوبه؟ 

منظورت اینه الان چی بخونی؟ الان مهم نیس فقط وارد شو که برای ارشد رشته دلخواهتو اپلای کنی

اتفاقا مهمه 

باید قشنگ تو اون رشته وارد باشه که قبولش کنن الکی نیست که 

باید مقاله و تحقیق تو اون رشته داشته باشه 

عزیزم من میخوام مهندسی کامپیوتر بخونم اما خیلیا میگن اشباع شده نظر شما چیه؟ 

برای اپلای؟ 

من چندین ساله از زمان دانشجوییم داشتم اطلاعات جمع میکردم درباره مهاجرت و رشته کامپیوتر هم پوزیشن بیشتری داره برای مهاجرت تحصیلی هم واسه کار بچه ها راحت ترن 

ولی خیلی خیلی خیلی باید زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرن 

پیشنهادم عمرانه و تمرکزتونو بذارید روی کابرد هوش مصنوعی در مهندسی عمران و بعدش هم توی ارشد یا واسه مدیریت ساخت اپلای کنید یا محیط زیست که جفتش رشته های نسبتا سبک تری هستن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)