2777
2789
عنوان

پسر همسایه

1073 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها ما توی ساختمون۳طبقه زندگی می‌کنیم

دو سه روز پیش متوجه شدم همسایه پایین زن میاره و میبره،خودش مجرده و زن و بچه نداره

من واقعا حالم بد شده بیشتر من و بچه هام توی ساختمون هستیم ،همسایه طبقه دوم هم مسن هستن و اکثرا نیستن 

واقعا حالم بد شده حتی حاضر نیستم یکبار دیگه با این پسر چشم تو چشم بشم حالا خودش فکر میکنه ما نفهمیدیم در صورتی که خیلی تابلو و کثیف اینکارو انجام دادن دوستش دوتا دختر(دختر که نیستن البته حیف اسم دختر) آورد و دیگه ادامه اش

شما بگید من چیکار کنم؟

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اورد همون لحظه با کلانتری تماس بگیر  که بیان

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

مزاحمتی برای تو داشته؟ من بودم کاری نمی‌کردم به من چه 

آخه عزیزم زندگی کردن توی ساختمانی که یکی از اهالیش اینجوریه برای شما مهم نیست؟آخه فقط سه تا واحد هستیم

نمیدونم من چرا حالم بد میشه پس

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

اهمیت نده 

مایه هنسایه این طوری داشتیم دیوار به دیوارهم بودیم !!!! 

یک سال تمام عداب کشیدیم تا برن 

تا صبح با دخترل مشروب و خنده و صدای ..‌. تو خونه ما بود ... 

از،طرفی هم چون تو کار مواد هم بودن مل جرات حرف زدن نداشتیم .

سعی کن با همسرت صحبت کنی خونه رو عوض کنین 

یا که اگر نمیشه دیگه یا بیخیال باش یا سعی کن طی روز تو خونه نمونی اگه خونه مامانت نزدیکه برو اونجا با بچه هات 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

چی بگم شایدم من الکی حساس شدم

آره بالاخره خونه آپارتمانی این چیزا رو داره 

ولش کنید فک کنید اصن زنشه 

خودتون رو واسه کارای یکی دیگه اذیت نکنید

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩