2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجورم . دوس زیاد داشتم اما همینکه طلاق گرفتم ترسیدن ک شوهراشونو بقاپم ازم دورشدن. بعداز چندین سال ک شوهرکردم دوباره سروکلشون پیداشد و من محلشون نذاشتم. رفتن گورشونو گم کردن. الانم با یکی همصحبت میشم اونم خیلی کم ، خیلی چوسیه و مدام اهل پول خرج کردنو به رخ کشیدن زندگیشه ، منم نه پول این چیزارو دارم نه خوشم میاد ازاینکارا ، اون چیزایی ک اون الان توخونه شوهرداره و به نظرش میاد و به رخ میکشه ، من خونه پدرم داشتم . درکل بهت بگم شاید باورت نشه اما ظاهر و چهره خیلی ربط داره ب روابط اجتماعی و داشتن دوست و کار خوب. ک من نداشتم و شکست خوردم.

تنهایی داخل خونه رو دوست دارم ولی دلم میخواد هر از گاهی یکی حالمو بپرسه 

خوبی 😁

دهانی ندارم که صحبت کنم و گوشی هم ندارم که بشنوم. بدنی هم ندارم اما با باد زنده ام. من چه چیزی هستم؟

suglidadash @soloman@soloman2@پسرترکمن کاربری های قدیممه
فیلم سریال پته نقاشی روتین پوستی یوگا ورزش موسیقی نرم افزار زبان دعا بازی پرورش گل و گیاه امتحان غذا ...

میتونم بپرسم در هفته چنددبار بیرون میری؟

💚اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد💚 
فیلم سریال پته نقاشی روتین پوستی یوگا ورزش موسیقی نرم افزار زبان دعا بازی پرورش گل و گیاه امتحان غذا ...

اخه من چشمامو لیزیک کردم فعلا هیچ کدوم از اینارو نمیتونم انجام بدم