2777
2789
عنوان

کسی بوده مشکل ایمنی داشته ولی بچه دارشده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 46 پست
شیده اگرپردنیزولون میخوری شیریادت نره حتماتو روزچندلیوان شیربخور،چون میتونه باعث پوکی استخوان بشه،من قبلا پیش دکترکشاف که میرفتم میگفت باشیرقرصتو بخور
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره باید حتما در کنار پردنی قرص کلسی کر یا کلسیم مارک نیچر مید بخوری. کلسی کر بهتره
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مانترا اینقد اطلاعاتت زیاده فک کردم دکتری.. در مورد هزینه و تهیه مشکلی فک نکنم باشه ولی عملکردشون ازتون کمک خواهم گرف اردیبهشت انتقال دارم فقط آیا بیمه هزینه سرم رو میده یا نه
ببین دکترت بهت سه تا نامه میده نامه اول برای بیمه اس که تو کل هفت دوره همراهت باید باشه دلیل استفاده از سرم رو توضیح میده و تو هر سری باید به بیمه نشون بدی و بهت برگردونه. نامه دوم نامه تزریق برای بیمارستان هست که نحوه نزریق و احتمالات حساسیت و داروهایی که در کنارش میزنی رو توضیح میده. تزریق هر یک دونش یک ساعته. کمتر و بیشتر نباید باشه دارو یخچالی هست ولی نباید به هیچ وجه یخ بزنه نامه سوم برای داروخانه هست که برای تهیه سرم لازم داری تو اولین بار با نامه دکترت و آزمایشهات هر چی داری همه رو با نسخه و نامه هات میبری بیمه و نسخت رو تایید میکنی و پرومده تشکیل میدی. بعد که مهر برجسته خورد تا 10 روز وقت داری بری دارو رو بخری هزینه دارو رو نمیدونم تکمیلیتون میده یا نه. به ما که نمیده
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
هر سری برای خرید دارو باید بری بیمه تاییدش کنی. البته بعضی شهرستانها خود بیمارستان دارو رو میده. همونجا هم بستری میکنه. باید بپرسی. تهران اینجوریه که توضیح دادم
من میرم عزیزم سوال داشتی بپرس برمیگردم تاپیکتو چک میکنم
منم دوبار سقط داشتم ,بعد ازمایشات معلوم شد که مشکل ایمنی و انعقادی دارم دو ماه از قبل اقدام ,اسپرین و پردنیزولون رو شروع کردم ,روزی دوبار همون ماه اول اقدامم باردار شدم.,از همون روزی که فهمیدم باردارم ,روزی دو بار هپارین زدم ,همراه با یدونه اسپرین و پردنیرولون
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
بله عزیزم سه بار من سقطهام تو سه ماه به بالا بود. مشکل ایمنی هم دارم تو موارد ما باید به محض مثبت شد ...

سلام عزیزم خدهش میکنم منم راهنمایی کن. خواهر من هم مشکل ایمنی داره ب پنج ماه میرسه سقط میکنه دکتر خون هم میگه خونت ب شوهرت نمی خوره م‌شکل انعقادی و خود ایمنی هم هست لطفا لطفا راهنمایی کن کدوم دکتر بره چیکار کنه

خانوما من سه تا سقط داشتم الانم میرم دکتر دانایی فک کنم مشکل خود ایمنی دارم یا قلب ندارن یا قلبشون وایمیسه بنظرتون چقد باید دارو مصرف کنم تا باردار شم تروخدا جواب بدین دارم دغ میکنم