2777
2789

سه نقطه زیرش

@ازسارابپرس  

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

سلام

تا حدود ۳ دقیقه ی اول می تونین بزنین روی سه نقطه زیر پست و حذفش کنین بعد از این زمان آن سه نقطه حذف میشه.

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡

✅️ در مورد پست ها اگر شماره تلفن، عکس، اطلاعات شخصی و... دارین ⬅️ به نی نی یار همون شیفت بگین براتون پاک می کنن یعنی:

niniyar_2

یا

niniyar_3

یا

niniyar_5

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧

تاپیک هایی که در مورد سایت سوال دارین:

دسته بندی ⬅️ متفرقه

تالار ⬅️ راهنمای فعالیت در نی نی سایت

باعث میشه تاپیکتون بهتر دیده بشه و هم جواب داده بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سه نقطه زیرش @ازسارابپرس    

پیام نمیره براش گلم شما نمیدونین چجوری تاپیکمو پاک کنم؟

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
پیام نمیره براش گلم شما نمیدونین چجوری تاپیکمو پاک کنم؟

✅️ این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12991859/روش-جدید-حذف-تاپیک

🟡🟡🟡

سلام تا حدود ۳ دقیقه ی اول می تونین بزنین روی سه نقطه زیر پست و حذفش کنین بعد از این زمان آن سه نقط ...

یعنی بعد سه دقیقه دیگه نمیشه پاک کرد تاپیکو

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
یعنی بعد سه دقیقه دیگه نمیشه پاک کرد تاپیکو

شما بالا گفتین پست.

اگر تاپیک بدون پست باشه یا فقط شامل پست های خودتون باشه می تونین بزنین روی سه نقطه زیر تاپیک و حذفش کنین.

و گرنه باید لینک تاپیکتون رو توی خصوصی برای @niniyar_1   بفرستین.

شما بالا گفتین پست. اگر تاپیک بدون پست باشه یا فقط شامل پست های خودتون باشه می تونین بزنین روی س ...

منظورم تاپیکایی ک میزنیم سه نقطه نیس هرچی نگاه میکنم

منظورم تاپیکایی ک میزنیم سه نقطه نیس هرچی نگاه میکنم

آن سه نقطه فقط برای:

⬇️

🔴 تاپیک بدون پست

یا 

🟠 تاپیکی که فقط خودتون پست داشته باشین.

آن سه نقطه فقط برای: ⬇️ 🔴 تاپیک بدون پست   یا  🟠 تاپیکی که فقط خودتون پست داشته با ...

الان من ی تاپیک زدم خوشمزه ترین خوراکی دنیا چیه دوبار فرستادم میخام یکیشو پاک کنم چجوری پاک کنم؟از سوالم دوتا اومده 

الان من ی تاپیک زدم خوشمزه ترین خوراکی دنیا چیه دوبار فرستادم میخام یکیشو پاک کنم چجوری پاک کنم؟از س ...

لینکی که بالا دادم رو بخونین.

مرسی

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🧡 روزهای زوج 🧡

💙 شنبه

💜 دوشنبه

💚 چهارشنبه

اگر تعطیل نباشه.❗️❗️❗️

ساعت 

۱۰:۳۰ تا ۱۲    🕥 تا 🕛   ⬅️ 📩

۱۲ تا ۱۴        🕛 تا 🕑   ⬅️ ❌️❌️❌️

۱۴ تا ۱۵       🕑 تا 🕒    ⬅️ 📩

✅️ توی این تاپیک با عکس توضیح دادم:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10668185/تاپیک-جامع-حذف-تاپیک-چطور-تاپیک-حذف-کنیم-عکسسسس

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 بفرستین.   

@niniyar_1    

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

خواهش می کنم. 🦋🦋🦋 🧡 روزهای زوج 🧡 💙 شنبه 💜 دوشنبه 💚 چهارشنبه اگر تعطیل نباشه.❗️❗️❗️ ...

اها ینی تاپیک رو باید نی نی یار حذف کنه نمیشه خودمون حذف کنیم درسته؟