2777
2789

اینو بگم اینا چیزایه که من میخرم بقیه وسایل هرچی بمونه داماد میخره وبرعهده اونه بقیش

۱-یخچال ،تلوزیون ،لباس شویی ،سرویس ناهار خوری چینی،پتو بالش وتشک

۲،یخچال ،لبای شویی ،جارو برقی اتو چرخ گوشت ،توستر ،سرویی چینی،سرویس پذیرایی ،رخت خواب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره وایل ریزشمابگیرین درشت داماد

ریز همش سلیقه ایه ازجینی ضروف اشپزخونه تا رنگ وسایلبرقی کوچیک

ولی بزرگا نهایت یکی دوبارباهم میرین تمومه خرید چیای ریز ریز خ طول میکشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
کجایین که پسر وسایل و میخره، ما که همههههههه چیز و طرف دختر میخره خودشم آنچنانی و اضافی

اااشتباه من تازه زیاد میخرم ودارم به پاماد لطف میکنم عروس همه وسایل رو بخره پس داماد چه غلطی میکنه اینجوری که همه مسئولیتا برعهده زنه ومرد هیچ غلطی نمیکنه

اااشتباه من تازه زیاد میخرم ودارم به پاماد لطف میکنم عروس همه وسایل رو بخره پس داماد چه غلطی میکنه ا ...

آره سمت ما اینجوریه ،سیسمونیم تمام و کمال به عهده ی خونواده ی دختره 

تازه همراه جهیزیه و سیسمونی و هر مراسمی خونواده ی عروس کلی کادو میفرستن به کل طایفه ی دوماد😑داماد فقط طلا میخره و خونه یا میخره یا اجاره

اااشتباه من تازه زیاد میخرم ودارم به پاماد لطف میکنم عروس همه وسایل رو بخره پس داماد چه غلطی میکنه ا ...

داماد خونه تهیه میکنه 

هزینه ی عروسی نیده 

هزینه ی طلا و شیر بها میده 

سر کار میره 

ماشین میخره 

و خیلی غلط های دیگر

🥰                 

آره سمت ما اینجوریه ،سیسمونیم تمام و کمال به عهده ی خونواده ی دختره  تازه همراه جهیزیه و سیسمو ...

بیخودددد بچه مال مردو خانواده پدریه فقط زحمتشه که برا زنه اون وقت وسیلشو کامل خانواده زن تامین کنند بعد مادر بچرم شیر میده 

(پس مرد ههههههبچ کاره همه کارس  یعنی هیچ زحمتی نداره ولی تمام حقا حق حضانت ،حق طلاف و...مال مرده)