2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۱۵ماهشه وقتی میبرمش دکتر اینقد به وزنش گیر میدن درمورد قدش دیگه نمیپرسم فقط میگه خوبه

از کجا بفهمم چنده؟

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

دختر منم ۶ روز دیگه ۱۵ ماهه میشه‌. بخاطر دندون یکم وزن کم کرد دوهفته پیش ۱۰ و ۱۰۰ بود قدشم ۷۶

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دخترم ۱۵ماهشه وقتی میبرمش دکتر اینقد به وزنش گیر میدن درمورد قدش دیگه نمیپرسم فقط میگه خوبه از کجا ...

خودتون اندازه بزنید با متر وقتی که خوابه یا یه متر به دیوار بچسبونید و اندازه بزنید

قطعا بچه ها رو نباید با هم مقایسه کرد 

قد و وزن نرمال بچتون رو روی نمودار و بسته به قد و وزن زمان تولدش و از همه مهم تر ژنتیک خانواده بسنجید 

در کنارش دادن ملکمل هایی مثل زینک کلسیم و یا آهن و د۳ زیر نظر پزشک و استفاده از انواع پروتئین ها و لبنیات و مغزیجات خیلی میتونه موثر باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
قطعا بچه ها رو نباید با هم مقایسه کرد  قد و وزن نرمال بچتون رو روی نمودار و بسته به قد و وزن ز ...

خیلی ممنونم عزیزم

راستش من دخترمو دوماه یکبار چکاب میبرم متخصص اطفال 

امروز از بهداشت زنگ زدن که بیارش واسه چکاب بردم گفتن قد ووزنش کمه واسه همین نگران شدم🥲

خیلی ممنونم عزیزم  راستش من دخترمو دوماه یکبار چکاب میبرم متخصص اطفال  امروز از بهداشت ز ...

نگرانی نداره عزیزم 

بچه من الان ۷/۵ ساله است عکس هاش رو نگاه میکنم یه دوره تپل بوده یه دوره به خاطر بیماری یا دندون در آوردن و … یه دفعه آب شده و لاغر 

مهم اینه که مواد مغذی به بدنشون برسه که موقع رشد استخوان ، بدن کم نیاره

مثلا بجای تنقلات مضر روزانه اندازه مشت خودشون ۵ مغز بخورن میوه حتما موز و سیب و خرما توی برنامه غذایشون باشه و حتما روزی ۵ قوطی کبریت که معادل ۱۲۰ گرم میشه انواع گوشت مرغ ماهی گوسفند و … در برنامه غذایی روزانه داشته باشن و از لبنیات به هر شکلی غافل نشید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دختر منم تو‌پورسه دندونه😑

خیلی سخته. بدغذایی و نق نق، بدخوابی و آبریزش بزاق😓

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡