2777
2789

سلام 

۱۶ سال از من بزرگتره همین یدونه خواهر داره و ۳ تا برادر 

خواهرشوهرم متاهله و ۲تا دختر داره و ی پسر 

خیلی حسودی منو میکنه خیلی بیش از اندازه با وجودی ک من کاری ب کارش ندارم اگر دیگران از من تعریف کنن خیلی حسودی میکنه ب صورتتت افتضاح ضایع ک بفهمم خودمم 

من همیشه احترامشو دارم اونم تا حالا بی احترامی خواستی نکرده اما جدیدا در تلاشه ک منو تخریب کنه دیشب رفتم خونشون ....

قد من نیستی با قد بلند😎...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تنها باشه منو خودش باشیم خوبه تعریف میکنه اما وقتی ددست یا یکی از اشتاها باشه پیشش مدام درحال تخریب کردن منه یعنی محل نمیزاره همش با اون پچ پچ میکنه 

دیشب رفتم خونشون کار داشتم من عادتم ندارم ک خونه کسی برم مخصوصا سرزده زنگ زدم ک فلان چیز ک دستته اماده کن بیام ببرم 

وقتی رفتم بالا دیدم مهمون داره نخواستم برم ک پدرشوهرم و مادرشوهرمم بودن اسرار ک بیا داخل 

منم رفتم چون دلیلی نمیدیدم ک نرم رفتم بالا نزدیک ساعت ۶.۷ عصر بود 

سلام دادم و نشستم یکی از اقوام شوهرم بود 

خواهرشوهرم تا ربع ساعت اول نکاه ب من نمیکرد تعرف میکرد ب همه و بچها ک اینو بیارم اونو بیارم یعنی اصلا تو وجود نداری ب همشون اصرار ک شبم واسه شام باشید 

من ناراحت شدم ولی ب روی خودم نزاشتم و امدم با درستی خونه ب هیچکسم نگفتم 

من کلا دختری ساکت هستم ک بیشترم با همسنو سالای خودم صمیمی میتونم بشم تو جمع اینا تقریبا ساکتم و تاحالا واری نکردم و دختر اول خواهرشوهرم ۵سال از من کوچیک تره 

اصلا برام مهم نیست ک خودمو بچسبونم ب کسی نمیگم عیبی ندارم بعضی وقتا حرفی حدیثی میشه ک جوابم میدم اما درکل بدی بزرگی نکردم تو همه جمع ها همرو دور خودش میگیره و ی مدل نگاه من میکنه ب همه ابجی ابجی میگ اگ چیزی بخواد از من بگه میگه ای  اسمم درست نمیاره