2777
2789
عنوان

باطل کردن جادو

167 بازدید | 8 پست

سلام بین منو همسرم که تو عقد هستیم و تو یه خونه نیستیم چندین ماهه که جدایی افتاده و به طرز عجیبی بلاتکلیفه و سرکتاب وا کردم و پیش دوتا فالگیر موکل دار هم رفتم همشون گفتن بینتون طلسم و جادو و سنگینی خیلی زیادی ایجاد کرد و فقط تنها راهش باطل کردنه البته من نمیخام سمت دعا و کارای دعایی برم واسه ابطالش چون قبلا باطل گرفتم موقتی خوب شد و بعد از سه چار ماه همه چه بدتر شد و هربار بدتر از قبل شد و الان واقعا اوضاع بدی شده فقط میخوام با روش های اصولی و بدون رفتن پیش دعا نویس باطل کنم اگه کسی بلده لطفا کمکم کنه به شوهرم هیچ دسترسی ندارم چطور از راه دور سحرش رو باطل کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز امام جواد معتبر تهیه کنید

منم طلسم درست کردن چند ماه حرز گرفتم نمازشو هم خوندم اما بازم باطل نمیشه قبلا چند بار چهله سوره بقره هم انجام دادم خدا میدونه چه سحریه که بالای ده ساله باطل نمیشه دیگه زندگی برام معنی نداره همش بن بست دیگه نمیکشم

منم طلسم درست کردن چند ماه حرز گرفتم نمازشو هم خوندم اما بازم باطل نمیشه قبلا چند بار چهله سوره بقره ...

اگر ایمان قوی بهش داشته باشید میشه توکل قلبی کنید به خدا گاهی اوقات هم شاید صلاح و حکمت خدا در این باشه ادم نمیدونه واقعا ولی من از رفتن پیش دعا نویس و ف.ا.ل گرفتن توبه کردم

سلام دوستان 

من خودمم باور نداشتم و همه رو مسخره میکردم ،مشکلات مالی و گرفتاری  و خیانت همسرم آخر فشاری آورد که ناچار شدم اتفاقی یکی یه شماره یه ارمنی رو بهم داد که طلسم یهودی و صبی انجام میده ،و معجزه رو تو کار این مرد دیدم  . اسمش مارتیک هست اینم شمارش ۰9394329408 هر کس تماس گرفت بگین خانوم تهرانی معرفی کرده تو اهواز هست حضوری هم میتونید برید ولی برایه من و چند تا از دوستان ارسال کردن با پست ،اگر مشکل داری چشم بسته زنگ بزن مشکلت قول میدم حل میشه و فقط دعام کنید،چون خودم زندگیم رو یکی نجات داد خواستم مشکلات اونایی که عین من هستن هم حل بشه 

اول باطل میکنه بعد کاراتونو دونه دونه انجام میده و تا آخر پیگیره

مارتیک09394329408 طلسم و دعا صبی و یهودی انجام میده