2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟ کار بدی کرده؟

158 بازدید | 11 پست

دوستم مامانش خیلی به چشم زخم و دعا و اینا اعتقاد داره .

کارش هم بوده به خاطر اینا پیش دعانویس و اینا بره.

حالا یک روز که باباش نبوده ، دوتا خانم و مرد غریبه  آورده خونه با اینکه نمی شناختشون، قرآن خوندن و مثلا بیرون کردن جن یا انرژی منفی و اینا

دوستم هم با مامانش دعواش شده ، و به باباهه گفته و باباهه هم با مامانه دعواش شده.

من به دوستم گفتم خوب کاری کردی ، چون ممکن بود آدمای غریبه که اومده بودن خونشون بلا بیارن سرشون.

ولی به یکی گفتم گفت نه اشتباه کرده باید به خاله مادربزرگی می گفت ، مامانش می بردن دکتر نباید به باباش می گفت اصلا. یا باید می گفت مامان ممکنه این کارها رو بکنه مامان ببریم پیش روانپزشکی چیزی ، نباید چقولی می کرد.رابطش با مامانش بد کرده ، باباهه هم مطمئن به دخترش بدبین میشه

ولی به نظر من باید می گفت چون بازم ممکن بود در نبود بقیه بیاره و خطرناکه

ب هر حال اونی ک عاقلتره باید حواسش ب خانواده باشه 

درس عبرت میشه برای مادر و تجربه ، ک غریبه توی خونه راه نده 

خداروشکر ک این بار اتفاق بدی نیفتاد براشون

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاله و مادربزرگ‌چه ربطی داره اون خونه خونه‌ی اون خانوادس پس هرچی توش پیش بیاد به اعضای خانواده ربط داره به نظرم کار خوبی کرده به باباش گفته بعدشم این چغولی نیست این پیشگیری از یه اتفاق بدتره

ب هر حال اونی ک عاقلتره باید حواسش ب خانواده باشه  درس عبرت میشه برای مادر و تجربه ، ک غریب ...

اره مامانه از این کارا زیاد می کنه یکبار طلاهاش سر سادگی داده به کسی طرف دزدیده. 

دوست منم عصبی شده دعواش شده به باباش گفته.

ولی به یکی دیگه گفتم ، گفت نباید می گفت 

به خاله و مادربزرگ‌چه ربطی داره اون خونه خونه‌ی اون خانوادس پس هرچی توش پیش بیاد به اعضای خانواده رب ...

نظر منم همینه

چون مامانش ممکن بود نمی گفت این کارها رو بازم تکرار می کرد.

ولی به یکی گفتم ، خیلی بدش اومد گفت باید به مادربزرگی خاله ای می گفته

نظر منم همینه چون مامانش ممکن بود نمی گفت این کارها رو بازم تکرار می کرد. ولی به یکی گفتم ، خیلی ب ...

عزیزم مامانه ممکن بود ب حرف خاله اهمیت نده 

اما الان ک شوهرش فهمیده حساب کار دستش اومده و احتمال اینکه ب خودش بیاد و از این کارا نکنه بیشتره

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
به نظرم نباید به بابائه میگفت. مگر زمانی که این خانوم بارها این کارو تکرار کرده باشه و به حرف بقیه و ...

نمی دونم 

شاید حق با شما باشه.دوستم گفت ترسیدم بازم بیارشون