2777
2789
عنوان

جواب کدومتونو بدم🤬

4940 بازدید | 105 پست

چرا ریختین تو تاپیکم هر حرفی که دلتون کشید بهم گفتین مگه من چی خواستم فقط خواستم یه راهنمایی کنین

درضمن چرا باید تاپیک سرکاری بزنم مگه چی کفتم که سرکاری باشه دویست نفر پرسیدن چند سالته گفتم ۱۶ گفتن کلاس چندمی یه غلطی کردم گفتم سوم بابا غلط کردم من یازدهمم الکی گفتم دوازدهم که اینجوری دعوام نکنین😁۱۶ سالمه یازدهمم اونم میدونم الان از اول تا دوازدهمه و چیزی به اسم دوم و سوم و راهتمایی و دبیرستان وجود نداره ولی هنوزم خیلیا میگن مثل بابا و مامانم و بعضی از دبیرامون حالا من غلط کردم ببخشید

بعدشم قرار نیست هر توهینی خواستین بکنین پدوفیل دیگه چه کوفتیه چرا بدون شناختن کسی قضاوت میکنین بعدم همتون ادعای باسواد بودن و روشنفکر بودن دارین لطفا یه مقدار لولتونو بالا ببرید همه چی تحصیلات نیست

مرسی اه

چیشده مگه عزیزم

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شدههههه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
از پریازدید هستن😅

خب طبیعیه تو پر بازدید هرچی بخان میگن 🥴🤌🏻😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »