2777
2789
اینایی که گفتی واسه رشد مو بهتر بودن یا ریزش؟ یه سوال دیگه میگم روی موی بدنم تاثیر دارن؟😂

هم ریزشمو قطع کرد هم رشدشو زیاد کرد، هم موهای ریخته شده در اومد 

نه برای من که هیچ تأثیری رو موهای بدنم نداشت 😅

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

هم ریزشمو قطع کرد هم رشدشو زیاد کرد، هم موهای ریخته شده در اومد  نه برای من که هیچ تأثیری ر ...

چه خوببب پس استفاده میکنم حتما

دکتر نگفت تا چند وقت استفاده کنی؟

میشه اگه ماسک مویی یا شامپویی چیزی بوده که راضی بودی ازش اسمشونو بگی

این کاربری از دسترس خارج شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوببب پس استفاده میکنم حتما دکتر نگفت تا چند وقت استفاده کنی؟ میشه اگه ماسک مویی یا شامپویی چیز ...

آره خیلی خوبه 

دکتر گفت یه دوره ی 6 ماهه استفاده کن 

فقط یه چیزی بعد که خواستی قطعش کنی یه دفعه این کارو نکن ، 

از روزی یه دونه بعد یک روز در میون بخور 

بعد هفته ای دوتا بعد اگه خواستی قطعش کن 

من تو شامپوم چندتا آسپرین انداختم 

هفته ای دوبارم موقع شستن موهام تو شامپوم دست اول نمک میزنم میشورم، دست دوم سرکه سفید میزنم 

شامپوی گیاهی کندوش استفاده میکنم 

هفته ای یکبارم سرمو با جوشونده ی رزماری یا تخم شنبلیله

و یکبارم با آب برنج میزارم چند ساعت میمونه بعدش میشورم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

چه خوببب پس استفاده میکنم حتما دکتر نگفت تا چند وقت استفاده کنی؟ میشه اگه ماسک مویی یا شامپویی چیز ...

من یه مدت کچل شده بودم ، موهامم رشد نمیکرد ، 

ولی الان خداروشکر با کارایی که بهت گفتم موهام در اومد و رشدشم خوبه ، مثلأ امروز چتری میزنم روی اَبروهام هفته ی بعد میاد تو چشمام 

عزیزم اگه سوالی داشتی بپرس

مرسی بابت راهنماییت ممنونممم

خواهش میکنم عزیزم 

اِنشاالله شما هم نتیجه میگیری