2777
2789
عنوان

متاهلم وامروز...

1099 بازدید | 56 پست

امروز از ساختمان محل کارم که رفتم داخل و آسانسور رو زدم یه آقایی صدام زد و گفت ببخشید میتونم وقتتونو بگیرم گفتم بفرمایید گفت چند وقتیه شما رو زیر نظر دارم اکر بشه با هم اشنا بشیم گفتم من ازدواج کردم گفت مهم نیست 😳گفتم من بچه دارم و پسرم ۱۱سالشه گفت فقط شمارتونو بدید گفتم بفرمایید اقای محترم گفت پس ادرس پیج اینستاتونو 😐😐رفتم داخل اسانسور و رفتم بالا 

حالا خیلی میترسم نمیدونم کی بود اصلا اطراف شرکت ما پر از مغازه و پاساژه اصلا نمیدونم کجا منو دیده چهرش برام آشنا بود اما اصلا نمیدونم کی بود

نکنه برام مزاحمت ایجاد کنه تو محل کارم 🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یکی اومد به من پیشنهاد داد پسرمم بغلم بود گفتم بچه رو نمیبینی؟گفت متاهلی گفتم آره باز گفت اشکال نداره🙄شماره ات بده من واقعا ازت خوشم اومده

مردا واقعا عجیب شدن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

نه مگ الکیه که مزاحمت ایجاد کنه. 

گفتی متاهلی خودش بیشتر میترسه. 

همین که نشون دادی اهلش نیستی کافیه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نترس عزیزم 

اگر دوباره دیدی اومد تهدیدش کن بگو صبر کن الان زنگ میزنم شوهرم بیاد یا پلیس بیاد 

از اون طرف هم به شوهرت هم بگو در جریان باشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بیشتر فکر کن ببین کیه؟شاید مغازه دار هست ربتی خریدی کردی ازش .منم کنجکاو شدم

اونجا من خیلی رفت و امد دارم بانک طلافروشی قصابی سبزی مارکت کافینت لبنیات سنتی پلاسکو اینا رو زیاد میرم نمیدونم 

استرس نگیرید ،سری بعد خیلی محکم با اون برخورد کنید تا دیگه مزاحم شما نشه ، این آدم اینقدر کثیف هست که با این که میدونه شما همسر دارید باز پیشنهاد میده ،حتما سری بعد خیلی جدی ،محکم و بی‌ادبانه برخورد کنید.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)