2777
2789

۱۰ روز خوبم دوباره میاد مفنامیک و ترنسید جواب نداد سونو دادم کیست فولیکولی و تنبلی تخمدان داشتم  الان شک کردم ب عفونت  اخه تا چند روز پاک میشم دوباره ی مایع بی رنگ ازم  خارج میشه ک  ببخشید کمی بو میداد فرداش خونریزیم شروع میشه این یعنی عفونت؟ یعنی اون مایع عفونته؟ 

اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه ابجیم که دامنش سبز بشه🙏🏼❤️
عزیزم بخاطر تنبلی تخمدانه منم همینجوری بودم هر دوازده روز پریود میشدم باید بری دکتر و دارو مصرف کنی

عزیزم داروهای ک بهم داده قرص جلوگیری قرص اهن و مفنامیک اسید ویتامین دی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم بهم یاد داد نشاسته درست کردم با اب وقتی داغ شد توش تخم مرغ شکوندم با یکم شکر واسه طعمش

ناشتا خوردم خوب شدم

به من میگفتن کورتاژ

من درکنار ترنسید اینو خوردم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
عزیزم بخاطر تنبلی تخمدانه منم همینجوری بودم هر دوازده روز پریود میشدم باید بری دکتر و دارو مصرف کنی

شما چجوری خوب شدی 

مادر شوهرم بهم یاد داد نشاسته درست کردم با اب وقتی داغ شد توش تخم مرغ شکوندم با یکم شکر واسه طعمش & ...

عزیزم علت خونریزیت چی بود

عزیزم داروهای ک بهم داده قرص جلوگیری قرص اهن و مفنامیک اسید ویتامین دی

چون تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره

باید قرص جلوگیری بخوری

من پنج شش سال خوردم،اگه مجردی یا الان بچه نمیخوای بخور.

قرصای دیگه ای هم عست ولی خب قیمتشون خیلی بالاس و نمیدونم زمانی که دنبال بارداری و تقویت تخمک نباشی میشه استفاده کرد یا نه

خانواده من 🫀
شما چجوری خوب شدی 

هیچوقت خوب نشدم😂فقط قرص جلوگیری

البته سه ماه فرتیل اید خانوما خوردم و دوره هام منظم شده بود کاملا

اونم به تجویز پزشک برای بارداری

خانواده من 🫀
چون تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره باید قرص جلوگیری بخوری من پنج شش سال خوردم،اگه مجردی یا الان بچه ...

ن قصد بچه دار شدن ندارم  قرص جاوگیری وقتی میخورم ببخشید همش در حال بالا اوردنم واقعا خسته شدم دیگه😭😭😭😭

هیچوقت خوب نشدم😂فقط قرص جلوگیری البته سه ماه فرتیل اید خانوما خوردم و دوره هام منظم شده بود کاملا ...

یعنی هنوزم تند تند پریود میشید؟ من ۱۰ روز پاکم دوباره ۴ روز خونریزی همین رووال برای شماهم بود؟

ن قصد بچه دار شدن ندارم  قرص جاوگیری وقتی میخورم ببخشید همش در حال بالا اوردنم واقعا خسته شدم د ...

ببین یسری قرصا نمیسازن به ادم طبیعیه 

قرص مارولین بخر همون قرص جلوگیریه فقط اسمش فرق میکنه عوارضش خییییییلی کمه و واقعا عالیه من چندسال خوردم بدون ذره ای عارضه امتحان کن انشالله خوب باشه برات

خانواده من 🫀
هیچوقت خوب نشدم😂فقط قرص جلوگیری البته سه ماه فرتیل اید خانوما خوردم و دوره هام منظم شده بود کاملا ...

قرصی ک ب من داده اسمش دروسبلین هستش

یعنی هنوزم تند تند پریود میشید؟ من ۱۰ روز پاکم دوباره ۴ روز خونریزی همین رووال برای شماهم بود؟

اره مثل تو بودم

الان که باردارم ولی اون چندماهی که فرتیل اید خوردم گلوکوفاژ خوردم خیلی خوب بودم همه چی سر وقت خودش بود 

خانواده من 🫀