2777
2789

سلام خانوما 

اینجا کسی هست از اصفهان که نزدیک مسجد درب کوشک باشن؟ 

حاج آقا صدیقین رو میشناسید؟؟ 

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
درب کوشک کجاست😂

شما اصفهانی؟ 

والله خودمم نمیدونم گویا اسم مسجدیه که حاج آقا صدیقین هستن و برای استخاره و تعبیر خواب قبل اذان مراجعه میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اصفهانی؟  والله خودمم نمیدونم گویا اسم مسجدیه که حاج آقا صدیقین هستن و برای استخاره و تعبی ...

اره

من اصلا نشنیدم همچین اسم مسجد رو ک شما میگید

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

والا حدود 10 کیلومتری خود اصفهان یه شهر کوچیکه اسمش کوشک هسش.. ولی درب کوشک من هرگز نشنیدم

الانم از حدود 70 کارآموزمم پرسیدم.. اونا هم بلد نبودن 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
والا حدود 10 کیلومتری خود اصفهان یه شهر کوچیکه اسمش کوشک هسش.. ولی درب کوشک من هرگز نشنیدم الانم از ...

ای جانم😍😍😍 ممنونم گلم از محبتتون 

آخه میگن خیلی معروفه تو اصفهان 

میشه یه لطفی کنید و اسمش تو گوگل بزنید شاید به خودتون یا کارآموزاتون نزدیک باشه

میشه لطف کنید تو گوگل بزنید شاید شما هم تو همون محدوده باشید 

پشمام نزدیکه ماس من اسمش نشنیدم تا حالا😂😂۲ کیلو متر فاصله داره با ما

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸