2777
2789

میشه بگید بنظرتون میشه همزمان فرهنگیان و روان پیام نور خوند؟ینی پاره میشم از شدت سختیشون؟

من الان دانشجوی فرهنگیانم

اخه من ۲۲ سالمه تازه ترم ۲ ام،حس میکنم از زندگی عقبم،میخوام با دو تا لیسانس جبرانش کنم مثلا

.

خودم میدونم تحصیل همزمان توی دو رشته غیرقانونیه،برفرض اینکه اداره اجازه بده،بهش می ارزه اینکار

.

یعنی این لیسانس روانشناسی بعدا باعث نمیشه بتونم مشاور مدرسه بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای حقوقم بخون درکنارش عقب نمونی

به نظرم پزشکی بخونه بهتره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

نمی تونی انتخاب کنی 

روانشناسی رو دوست داری ولی از بازار کارش می ترسی 

از طرفی امنیت شغلی فرهنگیان  رو می پسندی 

هر انتخابی سود و ضرر های خودش رو داره ،هیچ انتخابی همه سود نیست 

پس با خودت صادق باش و هزینه ی انتخاب ت رو قبول کن

اگه شاغل هم هستی اذیت میشی واقعا و کم میاری

اصلا هم عقب نیستی به این فکر کن خیلی ها همونم نخوندن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

همینی که میخونی سه هیچ جلویی . اینقدر حسود نباش و به دیگران فکر نکن زندگیتو بکن و لذت ببر . قرار باشه مقایسه کنی و همش بگی عقبم عقبم بدبخت میشی . خیلی رشته ی خوبی قبول شدی مبارکت باشه لذت ببر به حاش سعی کن رو خودت کار کنی تا معلم نمونه ای بشی