2777
2789
عنوان

بچها به نظرتون علتش چیه؟

96 بازدید | 18 پست

مادرشوهر من همسر دوم پدرشوهرم هست در واقع همسر اول فوت شده و بعد با ایشون ازدواج کرده وقتی که همه بچها هنوز کوچیک بودن همه بچها رو بزرگ کرده و....همسر من هم تنها بچه حاصل این ازدواج هست تا اونجایی که از پدرشوهرم و دامادشون به صورت جداگانه و همسرم شنیدم مادرشوهرم خیلی سختی کشیده همیشه با همشون خوب بوده و هیچی کم نذاشته و مهربونن هر دو...پدرشوهرم به همه بچهاش تقریبا 3تا دختر و 3 تا پسر و همسر من یه خونه به هرکدوم داده...یک مقدار زمین مونده بوده گویا که اونا رو به کسی نداده...و بعضی از دخترا و داماداش تو روش در میان...ادامه رو کامنت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ چی میخان بهشون بده پرروهای عوضی 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

دخترهاش تو این چهار پنج سال نامزدی و عقد من فقط برای عقد و عروسی دیدم و یکیشونو یه بار خونه مادرشوهرم اینا...فوق العاده هم نوه هاشونو دوست دارن حتی یکی از دخترا دوسال بچشو گذاشت اینجا بزرگ کردن براش خودش سرکار بود کم هم نذاشتن و خیلی دوسش داشتن...برام خیلی عجیبه که دخترا اصلا سر نمیزنن به باباشون یا خیلی کم باز دوتا داداشش هقته ای دو سه بار رو میرن تازه یکی از عروس ها هم چندسال باهاشون زندگی کرده...میخوام بگم ادمای مهربونین...ولی من ندیدم خونه بچه هاشون دعوت بشن یا بچه هاشون برای مهمونی برن خونشون برام خیلی عجیبه واقعا

من همش میگم خدایا چطور انقد ناسپاسن...به همسرم میگم واقعا مامان و بابات هیچی نگفتن بهشون یعنی هیچ علت خاصی نداره و اینا اینجورین؟ ممکنه خسیس باشن که نه مهمنی میدن نه مهمونی میرن خونه بچه هاشون؟

البته من ناسپاسی از این بچها زیاد دیدم

من همش میگم خدایا چطور انقد ناسپاسن...به همسرم میگم واقعا مامان و بابات هیچی نگفتن بهشون یعنی هیچ عل ...

هرچی زیاد بها بدی طرف هـ.ار میشه...اینام از مهربونیشون سواستفاده میکنن

من همش میگم خدایا چطور انقد ناسپاسن...به همسرم میگم واقعا مامان و بابات هیچی نگفتن بهشون یعنی هیچ عل ...

اگه پدر مادر خسیس بودن خونه نمیدادن میگفتن هر وقت مردیم بیافتین به جون هم سر ارث و میراث

بچه هاش مشکل دارن و نااهلن و پرمدعا

همینجوریشم نسبت به قانون ایران به پسرا باید بیشتر از دخترا میداد حالا که برابر داده بازم دومادا صداش ...

خیلی رو میخواد واقعا...بعد همسر من از همه بچهاشون بهتره از هر نظر چه از لحاظ خدمت به خانواده چه چیزای دیگه همه چیه زندگیشون دست همسرمه و همه کاراشون...باباش میگه من به هیچدوم جز شوهر تو نمیتونم تکیه کنم

خیلی رو میخواد واقعا...بعد همسر من از همه بچهاشون بهتره از هر نظر چه از لحاظ خدمت به خانواده چه چیزا ...

خب این فکر کنم تقریبا طبیعی باشه چون همسر شما مادرش زنده هست و به هوای مادرش این کارا رو میکنه و اونا مادرشون فوت شده حتی شاید اصلا وجود مادرشوهر شما رو اضافی میدونن

اگه پدر مادر خسیس بودن خونه نمیدادن میگفتن هر وقت مردیم بیافتین به جون هم سر ارث و میراث بچه هاش مش ...

مادرشوهرم اهل مدیریت هست و خیلی جمع کن بوده که تونسته برای اینا بخره با این که وضعشون بد نیست خداروشکر به خوراک خوب میرسن ولی مثلا یه روسری داره رنگش رفته ولی بیخیالش نمیشه...تولد خواهرم خونه خودم گرفتم دعوتش کردم نیومد گفت دستم خالیه گفتم اشکال نداره ما خودمون میگیریم شما بیاید و اینا گفت نه بهتون زحمت نمیدم...شوهرم گفت سنش دیگه بالا رفته حوصله این چیزا براش نمونده ولی خب من دیدم جایی نمیره گفتم گناه داره تنوعهه بیاد

خب این فکر کنم تقریبا طبیعی باشه چون همسر شما مادرش زنده هست و به هوای مادرش این کارا رو میکنه و اون ...

اخه انقد محبتشون کردن...یکی از داماداشون بهم گفت خیلی خانواده خوبین و مهربونن

هرچی زیاد بها بدی طرف هـ.ار میشه...اینام از مهربونیشون سواستفاده میکنن

اره واقعا جالبه همون که بچش دوسال اینجا بوده هی زنگ میزنن مادرشوهرم اینا بچه ها رو بیار ببینیم نمیاره