2777
2789
عنوان

پدر خائن

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 55 پست
فک نکنم بتونی جلوشو بگیری... چون مخفیانه ادامه میده تو ک تو زندگی اونا نیستی مدام چکش کنی...ولی ماما ...

نه پدرمطرف هرکسی هس الا خانوادش.. زنه انقدر پروعه اونروز اومده بود خونه مامانم اونموقع من نمیدونستم..بابام ادم فنی ای هستش..زنه لامپ خونشو اورده داده دست بابام درست کنه..من خونه نبودم مامانم میگف با دوکیلو ارایش اومده بوده بعد هم تنهایی رفتن تو حیاط دو سه دقیقه حرف میزدن بعد رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با پدرت صحبت کن ببین چ واکنشی نشون میده اگ دیدی حرفات بی فایدس برو سراغ زنه ولی خیلی خشن برخورد ...

عاره دقیقا زنه ازوناس که زندگی خوبی نداره و دوتا بچهاش مریضن..خودش شوه. و بچشو ول میکنه هرجا میره..تا حدودی خرابه

عاره دقیقا زنه ازوناس که زندگی خوبی نداره و دوتا بچهاش مریضن..خودش شوه. و بچشو ول میکنه هرجا میره..ت ...

نیازی نیس بگی خرابه همین ک با پدرت درارتباطه کاملا مشخصه ک خرابه 

چند سالته؟ زنه چند سالشه؟

خدایا بی نهایت شکرت❤️
ایندفعه بهش کار دارم..باز چتاشون گیر اوردم عکس برات میزارم..و خبرشو بهت میدم..فقط دعام کنین لطفا..

اره اگ میخای بجنگی تا تهش برو جلو اگ شل کنی و کم بیاری دیگ تمومه و قبح کار ریخته و اونا با قدرت بیشتری ادامه میدن

خدایا بی نهایت شکرت❤️
دقیقا ولی اولش با بابام صحبت نکنم؟.

بنظرم نه 

چون ممکنه حاشا بکنه یا بگه به تو مربوط نیست و تمام چتاشو از بین ببره 

بعدم خیلیی به مادرت برس بذار پدرت خوشگلیاشو بیشتر ببینه مثلا پوستشو لیفت کنه  یا موهاشو رنگ کنه و...  یجوری به پدرت بفهمون که مادرت خوشگلی و جوونی شو پای اون و زندگیش گذاشته