2777
2789

بیچارم کرده ۵ ۶ روزه فقط گلو درد علائم دیگ ای ندارن فقط گلو داره گلوم میترکه پارههه میشهه چیکار کنم؟؟؟

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊

به دکتر اعتقاد نداری؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ماهم گرفتیم نمیدونم چه کوفتیه پسرمو دوبار بردم دکتر سه هفتس خوب نمیشیم

الهی🥺

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
فعلا گرمی نخور گل پنیرک یا همون ختمی ابجوش بریز بخور  روتارین از داروخانه بگیر بخور  به د ...

مرسی عزیزم

خیلی مریضی بدیه فقط عناب و چیزای گرم واسه گلو بخور سرفه نیوفتی که بیچاره میکنه. آب نمک زیاد قرقره کن ...

خیلییی 

چشم مرسی 

این ماه ده بار رفتم دکتر دیگه خسته شدم 

خب تشخیص نمیدن مشکل چیه؟

اگر ساکن تهرانی، متخصص خوب معرفی کنم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟