2777
2789

که سطح مالیشون مثلا یک بیستم شماست ...سطح درامدی آقاپسر مثلا بین ۱۳تانهایتا ۱۴. _۱۵ در ماه باشه و یه خونه خیلی معمولی حوالی خونه شما داشته باشه مثلا یه اپارتمان ۱۰۰ متری ..

به لحاظ مالی می پذیرید ؟؟ هیچ حمایت مالی از طرف خونوادش مسلما نمیشه چون ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبول نکنه بهتره

هر چند خود شخصیت و جنم کاری خودش هم مهمه که پیشرفت کنه ولی خیلی چیزها ریشه تو خانواده و کمبودهاش داره

و اینکه مسائل مالی تو زندگی خیلییی مهمه نمیشه نادیده گرفت

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

من نه. برام خیلی مهمه همسطح بودن 

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.

درآمدش خیلی کمه

تو این دوره و زمونه واقعا مسئله مالی یکی از مهمترین فاکتورهاس ک باید بهش فکر کرد اصلا نمیشه نادیده گرفت  مشکل ساز میشه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اگه پسر خوبی هست و کارش هم دولتی باشه یعنی فردا نندازنش بیرون از اون همون کار ،بله

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده