که سطح مالیشون مثلا یک بیستم شماست ...سطح درامدی آقاپسر مثلا بین ۱۳تانهایتا ۱۴. _۱۵ در ماه باشه و یه خونه خیلی معمولی حوالی خونه شما داشته باشه مثلا یه اپارتمان ۱۰۰ متری ..
به لحاظ مالی می پذیرید ؟؟ هیچ حمایت مالی از طرف خونوادش مسلما نمیشه چون ندارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما میگی درسته. اگر میخوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصلهی خاله خشتکبازی رو ندارم.
تو این دوره و زمونه واقعا مسئله مالی یکی از مهمترین فاکتورهاس ک باید بهش فکر کرد اصلا نمیشه نادیده گرفت مشکل ساز میشه
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736