2777
2789

دخترم ۶ سالش یه هفته است مریض یه روز اول دائم تب داشت بعدش شد تب شبانه،،،از خوراک افتاده،،دست و پاش یخ میکنه شکم و کمرش داغ و میلرزه،،دکتر بردم بستری نکردن ،،فقط خودم گفتم سرم تقویتی بزنین قندش افتاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف میزنم تبش نیومد پایین،،شربت دادم اورد بالا🤕

عزیزم شیاف میزنی بعدش تا نیم ساعت بغلش کن سرگرمش کن که شیاف رو دفع نکنه. الهی میدونم خیلی سخته بچه مریض میشه ولی چاره چیه مریض هم میشن بالاخره

عزیزم شیاف میزنی بعدش تا نیم ساعت بغلش کن سرگرمش کن که شیاف رو دفع نکنه. الهی میدونم خیلی سخته بچه م ...

ممنون عزیزم،،،بدنش ب تب بر مقاوم شده،،ناراحتیم از این هی میبرم دکتر کلی دارو میدن بی تاثیر😭امشب بردمش گفتم سینه اش صدا میده یه چرک خشک کن ننوشته واسه بچم