2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

من پسرم ۲۰ سالمه 

از ی دختر خوشم اومده توی ی فروشگاه نزدیک خونمون کار می‌کنه حدودا ۱۵/۲۰ بار همون دیدم رفتم اونجا آب معدنی خریدم :/// ( فکر کنم متوجه شده ک به خاطر خودش میام نه آب معدنی)

می‌خوام بهش بگم 

به نظر شما نمک بریزم برای گرفتن شمارش ( ی پلن هم تو ذهنم هست ) صاف بهش بگم بهتون علاقه دارم ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودبانه خواسته ات رو بگو.. اگه گفت نه،ناراحت نشو

کلا این تو ذهنم بود ک کارت ک کشید خواست بهم پس بده 

بگم من بهتون علاقه دارم ( خیلی ی هو) نمی‌دونم خوبه یا نه اگر نظری دارن لطفاً بگین من واقعن نمیدونم چی باید بگم !!

سنت کمه موضوع ازدواجی نیست . ولی خوب متین و باوقار باشی بیشتر روت حساب میکنن تا خیلی شوخ و شنگ  ...

خوشم اومده واقعن  ازش( کلا دفعه لوله تو زندگیم از کسی خوشم میاد) ولی خب باید همو بیشتر بشناسیم ک ببینیم به درد هم می‌خوردیم یا نه 

کلا این تو ذهنم بود ک کارت ک کشید خواست بهم پس بده  بگم من بهتون علاقه دارم ( خیلی ی هو) نمی‌د ...

روی کاغذ بنویس خواسته ات رو بگو آخر وقت بخونه(مثلا بگو بخاطر ادب و حیا و شخصیتتون به شما علاقمند شدم و خدای نکرده قصد بدی ندارم،اگر مایل به هم صحبتی با من هستین به شماره ام پیام بدید..اگر نه هم که معذرت میخوام که وقتتون رو گرفتم.. آخرشم بگو اگه مقابلتون نگفتم چون نمیخواستم سوتفاهمی پیش بیاد)

اگر پیام داد که مبارکه

اگر پیام نداد هم که دیگه لابد نمیخواد(که اونم فدا سرت)

روی کاغذ بنویس خواسته ات رو بگو آخر وقت بخونه(مثلا بگو بخاطر ادب و حیا و شخصیتتون به شما علاقمند شدم ...

خودمم خیلی خجالتی ام اصلن فکر نکنم بتونم مخصوصا تو فروشگاه باهاش حرف بزنم 

پس رو کاغذ ی متن بنویسم بهتره به نظرتون ؟؟! 

فقط ی سوال دیگه خواستم کاغذ رو بهش بدم چی بگم ( ببخشید اینقدر سوال میکنم ) :///

خوشم اومده واقعن  ازش( کلا دفعه لوله تو زندگیم از کسی خوشم میاد) ولی خب باید همو بیشتر بشناسیم ...

این ینی حالا یه چند باهم باشیم 

یه دور میزنم برمیگردم

نظر منو بخواهید که خیلی کم روانشناسم

این واسه هیجانات این سنه

زیاد جدی نگیرید

مسلما شما آینده پرباری و پرکاری رو پیش رو دارید

درس و دانشگاه 

سربازی 

کار 

درآمد

حتی برای با یه دختر بودن یه سری چیز ها مهمه 

اگر قضیه دوستیه راحت بهش بگو الکی دلخوشش نکن بزار خودش تصمیم بگیره

اگر قضیه جدی تره اون بنده خداهم باید روی یه چیزی حساب کنه بالاخره

بازم اگر بتونی صبر کنی تا به یه ثبات برسی خیلی چیزها برات عوض میشه

این رابطه ها بیشترشون به جایی نمیرسه و وقت گدرونیه

خودمم خیلی خجالتی ام اصلن فکر نکنم بتونم مخصوصا تو فروشگاه باهاش حرف بزنم  پس رو کاغذ ی متن بن ...

قشنگ یه گوشه آروم بهش بگو من یه مطلبی رو میخواستم با شما در میون بذارم،منتهی چون الان مکان و زمان مناسبی نیست ترجیح دادم رو کاغذ بنویسم،اگر مشکلی نیست اینو در پایان وقت کاریتون بخونید.

خودمم خیلی خجالتی ام اصلن فکر نکنم بتونم مخصوصا تو فروشگاه باهاش حرف بزنم  پس رو کاغذ ی متن بن ...

بیست سالته آدم مودب و رسمی هستی یا از این پسرای لش و درپیت 

البته لباس پوشیدن و ظاهرت ؟؟

جان مادرت گزارش نزن تاپیک های من تو ربطی نداره از تعلیق برگشته ام