سلام دوست عزیز
راه حل خوشبختی تو
خدای مهربون ذات مرد رو در اقتدار و احترام گذاشته
ذات خانم رو در عاطفه و احساس گذاشته....
خوب؟
حالا که خدا ذات مرد رو در اون قرار داده و میگه خانما اگه رعایت کنید و اگه خودتون مرد خونه نباشید یعنی هی بهش دستور ندین و آقاتون رو مرد خونه بکنید نه تنها خیانت نمیکنه ،معتاد هم نمیشه و حتی اون میشه پادشاه و تو میشی ملکه ای که به حرفات ارزش قائل میشه..
حالا چطور؟
1-کنار اسم همسرتون آقا یادتون نره....مثلاً آقا حمید؟
2-به حرفایی که میزنه با دقت گوش کنید و بهشون بگین آقامون هر چی بگه چشم😎😎😎😎😎و این سیاست خانماست بگن چشم ولی مرد آخرش اون کاریو میکنه که همسر میخواد چون بهش اقتدار داده و مرد آروم شده و تو دلش احساس حقارت نمیکنه و نمیگه باید حرف حرف خودم باشه💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
3-حتما بدرقه کردن و استقبال کردن یادتون نره از واحباته....
4-یادت باشه اوایل شاید به رفتارت شک کنه یا جبهه گیری کنه ولی ولی ولی چون ذاتش در اقتداره خیلی خیلی وضع تغییر میکنه و به نفع تومیشه
5-ما باید اول خودمون تغییر کنیم تا بتونیم دیگریو تغییر بدیم
6-راستی من خودمم سختی دیدم پس بعد اقتدار دنیام زندگیم بهشت شده و هست(شکر خدا) و میگفتم طلاق....با اینکه اینقدر زندگی عالی و عاشقانه داشتم نمیدونستم...با طلاق زندگیت خوب نمیشه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
۷-هر تقاضایی داری پول،خرید خوراکی منزل و کمک به خانوادت.............یه راز داره و اون هم اینه اول خواسته هات بهش بگی میشه.....؟اصلا و ابدا بهش دستور ندیا
مثلاً بگی میشه آقا حمید به حسابم پول واریز کنید؟
و حتما کارهاتون حل میشه🥰🥰🥰🥰
۸-حتما حتما در پیامک یا رو در رو بهشون بگی شما افتخار خانم گلتون و بچت هستی دستاتون رو میبوسم که برای ما زحمت میکشند، معجزه میکنه اینا✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
۹-به بچت هم یاد بده به پدرش احترام بذاره و حرف یکی تو خونه حاکم شه والا آیندش 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من بچه ام اذیت کنه میگم ببین بابا چی میگه چون اقتدار و احترام دادم نه تنها به بابا احترام میگذارد بلکه به حرفاش هم گوش میده
۱۰-راستی هر کاری برات انجام میده تشکر کن و بگو باعث افتخارمی و اون کار خوب در اون تقویت میشه و بازم میکنه
این کارها رو نباید دو روز کنی و ولش کنی...مداوم اقتدار بده ارزش ببین اقتدار بده ملکه شو....با دستور دادن و دعوا کردن چیزی حل نمیشه بلکه بدتر هم میشه و نفرت در دلش میکاری🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
موفق باشی دوست عزیزم