2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت شوهر

195 بازدید | 9 پست

برای چی غیر اخلاقیه منی که دارم سکته میکنم این موقع شب گفتم شاید دونفر آرومم کنن 😭😭😭😭😭نی نی سایت خیلی بی مزه ایی 

جز پسر فاطمه ارباب نداریم🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوست عزیز

راه حل خوشبختی تو

خدای مهربون ذات مرد رو در اقتدار و احترام گذاشته

ذات خانم رو در عاطفه و احساس گذاشته....

خوب؟

حالا که خدا ذات مرد رو در اون قرار داده و میگه خانما اگه رعایت کنید و اگه خودتون مرد خونه نباشید یعنی هی بهش دستور ندین و آقاتون رو مرد خونه بکنید نه تنها خیانت نمیکنه ،معتاد هم نمیشه و حتی اون میشه پادشاه و تو میشی ملکه ای که به حرفات ارزش قائل میشه..

حالا چطور؟

1-کنار اسم همسرتون آقا یادتون نره....مثلاً آقا حمید؟

2-به حرفایی که میزنه با دقت گوش کنید و بهشون بگین آقامون هر چی بگه چشم😎😎😎😎😎و این سیاست خانماست بگن چشم ولی مرد آخرش  اون کاریو می‌کنه که همسر میخواد چون بهش اقتدار داده و مرد آروم شده و تو دلش احساس حقارت نمیکنه و نمیگه باید حرف حرف خودم باشه💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

3-حتما بدرقه کردن و استقبال کردن یادتون نره از واحباته....

4-یادت باشه اوایل شاید به رفتارت شک کنه یا جبهه گیری کنه ولی ولی ولی چون ذاتش در اقتداره خیلی خیلی وضع تغییر می‌کنه و به نفع تو‌میشه

5-ما باید اول خودمون تغییر کنیم تا بتونیم دیگریو تغییر بدیم

6-راستی من خودمم سختی دیدم پس بعد اقتدار دنیام زندگیم بهشت شده و هست(شکر خدا) و میگفتم طلاق....با اینکه اینقدر زندگی عالی و عاشقانه داشتم نمیدونستم...با طلاق زندگیت خوب نمیشه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

۷-هر تقاضایی داری پول،خرید خوراکی منزل و کمک به خانوادت.............یه راز داره و اون هم اینه اول خواسته هات بهش بگی میشه.....؟اصلا و ابدا  بهش دستور ندیا

مثلاً بگی میشه آقا حمید به حسابم پول واریز کنید؟

و حتما کارهاتون حل میشه🥰🥰🥰🥰

۸-حتما حتما در پیامک‌ یا رو در رو بهشون بگی شما افتخار خانم گلتون و بچت هستی دستاتون رو می‌بوسم که برای ما زحمت میکشند، معجزه می‌کنه اینا✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

۹-به بچت هم یاد بده به پدرش احترام بذاره و حرف یکی تو خونه حاکم شه والا آیندش 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲من بچه ام اذیت کنه میگم ببین بابا چی میگه چون اقتدار و احترام دادم نه تنها به بابا  احترام میگذارد بلکه به حرفاش هم گوش میده

۱۰-راستی هر کاری برات انجام میده تشکر کن و بگو باعث افتخارمی و اون کار خوب در اون تقویت میشه و بازم میکنه

این کارها رو نباید دو روز کنی و‌ ولش کنی...مداوم اقتدار بده ارزش ببین اقتدار بده ملکه شو....با دستور دادن و دعوا کردن چیزی حل نمیشه بلکه بدتر هم میشه و نفرت در دلش میکاری🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

موفق باشی دوست عزیزم

سلام دوست عزیز راه حل خوشبختی تو خدای مهربون ذات مرد رو در اقتدار و احترام گذاشته ذات خانم ...

یعنی کسی هم هست حوصله کنه اینهمه رو بخونه😅😅

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰