2777
2789
عنوان

دیونه شدم بچه اولم کلا عوض،شدبعدبچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 38 پست
همه اش بخاطر جلب توجه رفتاراش. جلوش زیاد قربون صدقه بچه کوچیک نرید .سعی کن باهاش بیشتر بازی کنی تو ب ...

قبلا کوچیکرو زقاد بوس بغل میکردم ولی الان سمتش زیاد نمیرم گاهی هواسم نیس قربون صدقش میرم میبیتم بزرگه بدتر شد داره دهن کجی منو میکنه چبرو فحش میده

دلیلش کاملا مشخصه با اومدن بچه دوم توجه و محبت شما بهش کم شده ناخودآگاه اونم داره حسادت میکنه و دنبا ...

محبت میکنم ولی این وسط نوزادم گریه میکنه میرم بغلش میکنم شیرش میدم این باز شروع میکنع ب بی ادبی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش گریم میگیره همش میگم کاش بچه دوم نمیاوردم طفلی بچم داره از بین میره

ن عزیزم چرا خودت سرزنش میکنی توکه کار اشتباهی مرتکب نشدی این جبر زندگی درهرصورت بلاخره باید یه فرزند دیگه میاوردی خودتو سرکوب نکن از ذهن رفتار خودت شروع کن تصمیم بگیر و ب تصمیمت پایبند باش تا بتونی اوضاع قشنگ مدیریت کنی افکارمنفیت از ذهنت بریز بیرون بادید دیگه نگاه کن با خودت بگو من بهتر مادرم برافرزندانم با گریه هیچی درست نمیشه مخصوصا ک الان درگیر افسردگی بعد زایمان شاید حتی هستی اما خودت اگاهی نداری تا میتونی روی خودت کارکن ومصرف قرصای ویتامین فراموش نکن ک خیلی تاثیر داره روی همه چی بدنت ذهنت عزیزم

شاید به کوچیکه پیش اون بیشتر توجه میکنین اینا علامت حسادت پسر خودم یه خورده لجباز شده دیرتر به حرف منو باباش گوش میده درحالی که قبل این اینطوری نبود بزرگه ی من ۵ سالشه کوچیکه ۲ ماهش ولی خیلی دوسش داره همش چپ وراست قربون صدقه ی داداشش میره حرفای خوب بهش میزن حتی خیلی مواظبش.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بچه منم همین طور ی شده بود . فک کنم از بی محبتی یه حسودی می کنه   بیشتربهش محبت کنید دراغوشش بگیرید اسباب‌بازی مورد علاقه ش رو براش بخرید کارتون اگه نگاه می کنه  واسش بزارید .  اگه وقت اضافی داشتید باهاش بازی کنید وسط بازی بهش بگید که مامانی می دونی من خیلی خستم ازت می خوام بهم کمک کنی اروم ترباشی  و ....‌‌ براش قانون بزارید قبل خواب بوس مامانی یادت نره صبح ها اغوش سلام یادت نره . خلاصه کارهایی کنید بچه حس کنه دوسش دارید   وقتی هم عصبانی شدید از اتاقی که بچه هست   دورشوید که هم شما ناراحت نشید هم بچه پرخاش گر نشه   هیچ ادمی حق اذیت کردن یا کتک  هیچ ادم دیگه ای رونداره این قانون رو به خودتون بفهمونید  لطفاً چون شما اونو به دنیا اوردید  حق کتک و آزار بچه روندارید  به اینده بچه فک کنید یه ادم پرخاش گر تحویل جامعه ندید که به خودش  اسیب بزنه 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
خیلی بی ادب شده نمیتونم خودمو کنترل کنم

ماله من هشت سالش بود دومی به دنیا اومد ولی الان ۱۹ماهه سرکش شده هر چی محبت میکنم بدتر می‌کنه.نمونش امروز جلوی دوتاشون غذا گذاشتم بخورن برگشتم دیدم کوچیکه همه رو ریخته زمین اومدم جمع کنم دیدم خیلی نسبت به اون حجم غذایی که من دادم زیاد تره از زیر زبون بزرگه کشیدم اول زیر بار نرفت بعد گفت فهمیدم بزرگه از غذاش ریخته زمین که کوچیک رو مثلاً دعوا کنم .اینقدر عصبیم کرد داد زدم سرش گفتم تو کی میخوای عاقل بشی.دوتا هم آروم زدم به دستش.خستم کرده با اذیتاش

شاید به کوچیکه پیش اون بیشتر توجه میکنین اینا علامت حسادت پسر خودم یه خورده لجباز شده دیرتر به حرف م ...

نه مال من همش نوزادمو فحش میده یا میگ مامان اونو بنداز اشغالی گاهی میکم تو بی ادبی میره نوزادو بشگون میگیره گریش ک در اومد میگ نگاه اینم گریه میکنه بی ادبه

معلومه نیاز به توجه و محبت داره

۳ تا کار رو انجام بده خیلی بهتر میشه

۱_روزی ۲۰تا۳۰ دقه باهاش بازی کن هر بازی که دوست داره فقط خودتون دوتا باشید 

اگر پدرش هست تو اون تایم نوزادت رو بزار پیش باباش 

اگر می تونی بری بیرون حتما دوتایی با هم برید بیرون شده قدم بزنید  ولی برید. 

۲- عکس ها و فیلم های نوزادی شو زیاد بزار ببینه. یاداوری کن که کوچیک بوده شیرش میدادی و...

۳- وقتی فحش میده واکنش نشون نده یا حواسشو پرت کن

بچه منم همین طور ی شده بود . فک کنم از بی محبتی یه حسودی می کنه   بیشتربهش محبت کنید دراغو ...

نه درسته داد میزنم زدمش ولی خودمم دارم نابود میشم دلم میخاد لال شم سرش نتونم داد بزنم یا دستام بشکنه گاهی صبح تاشب تحمل میکنم خودمو کنترل میکنم دعواش نکنم ولی یه لحضه شدید عصبیم میکنه از کوره درمیرم گاهی ب نوزادم نگاه میکنم تو دلم باهاش حرع میزنم ک کاش تو نبودی ک الان داداشت اذیت نشه اونو گاهی عامل این بدبختیم میدونم بعد میگم اون معصوم گناهی نداره

ماله من هشت سالش بود دومی به دنیا اومد ولی الان ۱۹ماهه سرکش شده هر چی محبت میکنم بدتر می‌کنه.نمونش ا ...

من دیگ دارم دیونه میشم چن روز پیش بهم گف میحام دکتر شم یه امپولی بهت بزنم ک مهربون بشی گاهی این حرفش یادم میفته متنفر میشم از خودم ...باعث همه ابنا این بچس من قبلش رایطم با پسرم عالی بود

نه مال من همش نوزادمو فحش میده یا میگ مامان اونو بنداز اشغالی گاهی میکم تو بی ادبی میره نوزادو بشگون ...

پس کاملا مشخص داره حسادت میکن توجهتون نسبت به بچه ی دومتون کمتر کنین کمتر قربون صدقش برین سعی کنین بچه ی اولتونو بیشتر بغل کنین بیشتر محبت کنین کار سختی در پیش دارین اصلا به هیچ وجه برا لحظه ای هم پیشش تنها نزارین.

از خدا میخوام تو این راه کمکت کن عزیزم🧡

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل