2777
2789
عنوان

با پسری در ارتباطم که ..

98 بازدید | 14 پست

چند دقیقه وقت بذارین لطفا به مشاوره نیاز دارم🙏

من با پسری در ارتباطم که فامیله و هدفش ازدواجه و مامانم در جریانه 

ولی از بچگی ب اسم دختر داییش بوده با اینکه خودش چندبار گفته که نمی‌خواد با دختر داییش ازدواج کنه ولی مامانش و دختر خاله هاش تموم سعیشون اینه که ببرنش اونجا خاستگاری.. حدودا پارسال ایشون اسم منو با خواهرش گرفته و خواهرشم اون موقع موافق بوده و حتی می‌گفت ازت تعریف میکرده ولی بعد از اینکه رفته به دختر خاله هاش قضیه رو گفته بعد اون خواهرش هیچ اسمی از من نبرده با اینکه این آقا پسر چندبار بازم بحث منو خواسته باز کنه..جوری ک من شنیدم دختر خاله هاش از اونایین‌ که تا حالا هزار نفرو با طلسم بدبخت‌کردن..

این بود زندگی؟

اون اوایل گاهی می‌گفت حالم بده و نمی‌دونم چرا یجوریم از خودمم بدم میاد یا همیشه می‌گفت طلسمم کردن من باور نمی‌کردم میگفتم الکی میگی

یبار ک خیلی حالش بد بود ی بحثی کردیم و حدود چند ماه کات بودیم که بعدش برگشت گفت من تو حال خودم نبودم ازین ب بعد حتی اگه بهت گفتم برو تو نرو..

این بود زندگی؟

ازدواج نکن بیخیال 

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش اونی رو میگیرن که مامانشون میگه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

مشکوکه ممکنه اونو بخواد ولی مادرش رضایت نداشته باشه به تو الکی بگه برای ادامه رابطه خوش گذرونی و ..

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

حالا دقیقا همون حالتایی ک‌داشت سر من اومده و با خودم میگم دارم کارماشو پس میدم چون باور نمی‌کردم حالشو...

از خود بیخود میشم با کابوس از خواب بیدار میشم از همه انگار بدم میاد یه لحظه خوبم یه لحظه میخام بمیرم انگار و دقیقا یه شب همون جمله خودشو بهش گفتم که برو من حالم بده پا سوز من نباش چون ب قدری حال روحی بدی داشتم که واقعا صلاح رو تو تنهایی می‌دیدم

این بود زندگی؟

سرچ کن گوگل دعای قرآنی madaran بخون

مشکوکه ممکنه اونو بخواد ولی مادرش رضایت نداشته باشه به تو الکی بگه برای ادامه رابطه خوش گذرونی و ..

نه می‌دونم که اونو نمی‌خواد حتی ازش بدش میاد همیشه ازش بد میگه با اینکه بنده خدا دختر بدی نیست 

این بود زندگی؟

من در عرض دو هفته یهو بی دلیل حالم اینجوری دگرگون شد و شدم یکی دقیقا شبیه خودش

من کارمای حرفامو پس میدم ک باورش نمی‌کردم یا من هم درگیر طلسم شدم ؟ چون حالم دقیقا شده مثل خودش و تازه درکش میکنم

این بود زندگی؟

ممکنه به خاطر اعصابت باشه این حالت ها

انگشتر حرز امام جواد بخرید 

اونم از اعصابش اینطوریه حالتاش؟

ممکنه شایدم کار بقیه اس خدا میدونه شایدم خواسته فراموشت کنه چندماه توجه نکرده دیده سخته واسه اینکه ناراحت نشی میگه دست خودم نبود

به نظرم ازدواج نکن باهاش رابطه ات رو هم بهم بزن اگه تونست راضی کنه اونارو بیان اصرار کنن یه چیزی