2777
2789

دارم کم کم اعتقادمو از دست میدم حتی راجب خدا نمیگم آتئیستم و ازین داستانا فقط دارم فکر میکنم دارم شک میکنم به همه چیز اینکه انقدر خدارو صدا بزنی،ولی جواب صداتو نده و بعد میگن این بی پاسخی ها حتما حکمتی توشه و ازین حرفایی که زیاد شنیدم ...

نمیفهمم این خدا کجاست؟! مگه قدرت مطلق نیست؟ مگه نمیتونه جلوی این انسانای ظالم و جنایتکارو بگیره؟ چرا فقط تماشا میکنه...

منم در حدی نیستم که جوابتو بدم اما.. دنبال چیزی که اثبات شده بگرد.. و اینکه خیییلی مطالعه کن و دنبال منابع درست و واقعی بگرد تا به جواب برسی

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه نشونه بهت داده کافی نیست؟ 

اون ادما خودشون خواستن سرنوشتشون این باشه هرضرری که به انسان میرسد از شیطان است.

قرار نیست که همه خوب باشن

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
به ماضررمیزنن آخه 

این دنیا فانیه حسابرسی اون دنیاست. اون دنیارو واسه همین چیزا گذاشتن که هرکسی حق اذیت کردن دیگری رو نداره و خدا خودش گفته حق الناس رو نمیبخشه

اینهمه نشونه بهت داده کافی نیست؟  اون ادما خودشون خواستن سرنوشتشون این باشه هرضرری که به انسان ...

نمیتونمم اینجا چیزی بگم هر آن لحظه ممکنه حاشیه درست بشه به خاطر تاپیکم مجبورم سکوت کنم شما میگید این همه نشونه من سوالم اینه یه برهان آزمون پذیری یه چیزی لاقل هست که این وجودو اثبات کنه حالا به غیر از آفرینش و خلقت 

این دنیا فانیه حسابرسی اون دنیاست. اون دنیارو واسه همین چیزا گذاشتن که هرکسی حق اذیت کردن دیگری رو ن ...

یعنی این دنیای من هییچ؟به فنابرم؟تاکی بایدزجربکشم آخه بچه هاچی بچه مظلوم چه گناهی داره؟

نمیتونمم اینجا چیزی بگم هر آن لحظه ممکنه حاشیه درست بشه به خاطر تاپیکم مجبورم سکوت کنم شما میگید این ...

به داشته هات فکر کن بخاطرشون خدارو شکر کن

مشکل شما اینه ک فک میکنید خدا غول چراغ جادوعه یا امام زادس ک هر چند وقت بری سراغش ک حاجت بده ن خدا ا ...

ببین نظرتون کاملا محترمه شما میگین امتحان خب خدا برای چی باید امتحان الهی برای بندش تعیین کنه پس دوتا حالت بیشتر نداره یا خدا از دانا نیست و دراین صورت هم خدای مطلق دانا نیست یا ازنتیجه اعمال انسان ها خبر داره و پس اگر میدونه که چه کار بیهوده ای میکنه مخصوصا آدمای ظالم و جامعه بی عدالتی که وجود داره و این خدا سکوت میکنه 

یعنی این دنیای من هییچ؟به فنابرم؟تاکی بایدزجربکشم آخه بچه هاچی بچه مظلوم چه گناهی داره؟

واقعا این دنیا هیچه و فقط یه ازمون کوتاهه. اوناهم حسابشون رسیده میشه. من خودمم دلم واسه بچه ها خیلی میسوزه امااااا اخرالزمانه گناه خیلی زیاد شده