2777
2789

سمی تریتشون عموم ،زن عموم و عمه 

خیلی آدمای بیخودی هستن 

خدا نصیب کسب نکنه اینجور آدما رو 

خیلی بدی کردن به من 

هیچ وقت حلالشون نمیکنم 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم از مادربزرگ پدریم که 💩 وسط زندگیمون ول کن نیست

۹۰ سالشه جای جمع آوری توشه آخرتش 

مادرشوهر بازی درمیاره 

هر روز یه سوژه داره زندگیو زهرمارمون کنه جوونی مادرمو گرفت

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

خوش بحالت من یه نقطه ضعف که از بچگی داشتم این بود که هرکس هررر ظلمی بهم میکرد هیچی نمیتونستم بگم هییچییی خیلی اسیب دیدم چون حتی مادرمم پشتم نبود 😅 خلاصه سنم که رفت بالا برهتر شدم ولی خب هیچوقت یادم نمیره ک با تموم وجودم میخاستم خوب باشم واسه دیگران ولی هیچوقت نفهمیدن و چون ادم ارومی بودم سواستفاده کردن 🙂 

من هیچوقت نتونستم تو زندگیم از کسی کینه به دل بگیرم هییچوقت حتی از بدترین ادمای تو زندگیم از هیچکدوم هیچ کینه و نفرتی ندارم ولی خب هرگز یادم نمیره که چیکار کردن با اینحال براشون ارزوی سلامتی دارم خداکنه به هرچی که میخان برسن 🙂 خوشحالم که میبینم یه دختر انقدر قویه ایول😂 

من که سالهاست خانوادمو بزور میبینم🙂