2777
2789

اون سال که فهمیدم خوب مسلما قشقرق به پا شد ،اما گذشتم به دلایل کاملا شخصی و دلی .....حالا بعد دو سال ،ما اون خونه رو فروختیم و از اون ساختمون آمدیم بیرون ،مادر دختره بهم پرو پرو پیام داده که ،اره داشتین اثاث کشی میکردیم حلالتون کردم و ازتون گذشتم ،منم گفتم اما من دختر شما رو حلال نکردم و نمی‌گذرم ،بعد گفت دختر من بی گناه بود ،،،حالا دخترش 22سالش بود اون موقع و تازه استخدام آموزش و پرورش شده بود ،،،،شوهر تو جای بابای بچه من بود و گولش زد منم گفتم چه کار شوهر من و چه کار دختر تو خطا بود و تمام ،و بعد گفت نه بچه من رو شوهرت گول زد ،منم گفتم دخترت 14ساله که نبوده ..و بعد گفت من از شوهرت یه مدرک دارم که ثابت میکنم شوهرت گناه کاره ،من جوابش رو ندادم ،حالا بعد سه هفته از همسایه ها شنیدم که خیلی پیگیر این هست که من کجا خونه گرفتم و چند گرفتم و......امروز بهش پیام دادم که ،،،براتون پیام ها رو می زارم 

و خواهشاً به حق قضاوت کنید و اینکه فردا می‌خوام ازش شکایت کنم 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر زشت تکست دادین اصلا نباید جوابشو میدادی این خانومی که این سبکیه

بعدشم هرچقدر میتونی از شوهرت پول و ملک بگیر

چقدر این خانوم احمقه که هنوز مردا رو نشناخته 

مرد هرجقدر بیشتر روت اینوست کنه کمتر امکان رها کردن رابطه رو داره