2777
2789
عنوان

موقع حمله پانیک چیکار کنم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 13463 بازدید | 49 پست
 آره خیلی ترس داره.ممنون 🥹❤️ چند روز دیگه میرم دکتر تا بهم قرص هم بده

نترس عزیزم همچین مواقعی من میرم جلوپنجره تاهوابهم برسه وگلاب اسپری میکنم تامیری دکتراینکاراروبکن بهشم فکرنکن که بیادسراغت 😘😘

عهه چه خوب منتها من تو این مواقع به خودم میگم الان میمیری تازه بدترش میکنه آخه بديش اینه مثلا وقتی ب ...

بگو میرم دستشویی، تو دستشویی خودتو آروم کن. به یه بهونه ای از پیشش برو، چندتا نفس عنیق بکش و برگرد و مدااااااام به این فکر کن نه هیچیت نمیشه فقط یه احساس مسخره ست که چند دیقه ی دیگه قراره تموم شه

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار دیگم میتونی بکنی، البته وقتی تنهایی و این حال بهت دست داد یا تو طولِ روز. این به من خیلی کمک کرد. مقابله با مشکل روحی. یعنی با خودت بگو خب تهش چی؟ قراره بمیرم؟؟ باشه پس تهش قراره بمیرم دیگه، بالاتر از سیاهی که رنگی نیست. عیبی نداره بذار بمیرم، هرچی خدا بخواد همونه. به درک هر اتفاقی افتاد

بگو میرم دستشویی، تو دستشویی خودتو آروم کن. به یه بهونه ای از پیشش برو، چندتا نفس عنیق بکش و برگرد و ...

آره حالا فردا اگه اینطوری شدم همین کارو میکنم . آره واقعا هیچی نیست من زیادی بزرگش کردم و میترسم

یه کار دیگم میتونی بکنی، البته وقتی تنهایی و این حال بهت دست داد یا تو طولِ روز. این به من خیلی کمک ...

همین مردن که بعد چی میشه اونموقع چی میشه منو میترسونه نمیدونم آدم خوبی بودم یا نه و یادمم نمیاد کار بدی کرده باشم از بعدش میترسم

قرآن خسلی کمکت میکنه، وقتایی که آرومی حتا قرآن بخون، نماز اول وقت بخون. معنویات خییییییلی توی مشکلات روحی موثره خییییلی. هرچی دارو استفاده کنی، تهش باید به خدا پناه ببری تا کارتو راه بندازی. تو قوی هستی، مطمئن باش میتونی، خدا این قدرت رو توی تو دیده که میتونی با این مشکل مقابله کنی. پس حتما میتونی، یاوت باسه به هرکسی به اندازه ی طاقت و تحملش مشکل و سختی داده میشه. پس حتما میتونی از پسش بربیای. بهت قول میدم که میتونی، به احساساتت بها نده. اونها فقط احساسن و نمیتونن هیچ آسیبی بهت بزنن، جز اینکه یه خورده فکرتو درگیر کنن. تو خیلی قوی هستی♥️

همین مردن که بعد چی میشه اونموقع چی میشه منو میترسونه نمیدونم آدم خوبی بودم یا نه و یادمم نمیاد کار ...

به نظرت ترس میتونه چیزیو تغییر بده؟؟ اگه میتونه پس به ترسیدنت ادامه بده. اگرم نمیتونه تغییر بده، پس سعی کن طرز فکرت و عوض کنی

میدونم خیلی سخته ولی سعی کن مثبت نگر باشی، حتی شده به زور. به این فکر کن که روزهات از حالت تکراری و خسته کننده دراومدن، دیگه روزها برات عادی و تکراری نیستن، پانیک یه جور چالش شده برات تا زندگیت از حالت یکنواختی دربیاد و باید باهاش بجنگی.

عهه چه خوب منتها من تو این مواقع به خودم میگم الان میمیری تازه بدترش میکنه آخه بديش اینه مثلا وقتی ب ...

باید سعی کنی خونسردیتو حفظ کنی .تا حالا هیچکس با حمله عصبی نمرده منم حمله عصبی دارم بیشترم تنگی نقسش ازیتم میکنع .سعی کن موقعه حمله نفس عمیق بکشی پشت سر هم تا کم کم استرست کم بشه

به نظرت ترس میتونه چیزیو تغییر بده؟؟ اگه میتونه پس به ترسیدنت ادامه بده. اگرم نمیتونه تغییر بده، پس ...

نه اصلا تازه زندگیو داره برام سختترش میکنه سعی میکنم ایشالا طرز فکرم درست بشه

میدونم خیلی سخته ولی سعی کن مثبت نگر باشی، حتی شده به زور. به این فکر کن که روزهات از حالت تکراری و ...

آره بخاطر همین پانیک کلا روزمرگی دیگه ندارم هر روز باید یجوری این اتفاق کنترل کنم بهتر بشم

آره بخاطر همین پانیک کلا روزمرگی دیگه ندارم هر روز باید یجوری این اتفاق کنترل کنم بهتر بشم

تو اولین کسی نیستی که پانیک رو تجربه کرده، آخرین نفر هم نیستی. این باعث میشه قوی تر از اینی که هستی بشی. یه سری جاها ممکنه خسته بشی و جا بزنی ولی مطمئن باش خدا همیشه منتظر توعه که صداش کنی و ازش کمک بخوای، البته تو آرامش. بهت اطمینان میدم، خدا تنها راه چاره ی توعه. تو تنهاییات، وقتایی که آرومی، خیلی باهاش حرف بزن، خییییلی خیییلی. شب ها قبل از خوابت سوره ی یس رو با قلب و جانت بخون و از ته قلبت از خدا بخواه که کمکت میکنه. خدا تو رو برای قوی بودن انتخاب کرده💚