2777
2789
عنوان

یعنی حامله ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست
واییییییییییی ۳روزه حالت تهوع هم داری؟؟؟؟یه حرفای میزنین آدم شاخ درمیاره

🤕🤕😂استرس گرفتم خببب😆

و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😑😑 من هشت هفتمه هنوز حالت تهوع ندارم😂😂 این چه حرفاییه واقعا

توهمی شدمممم😬😬😬🤣

به این سرعت ک حالت تهوع نمیاد ولی جدا از ترس بارداری تو پریودی رابطه خیلی بده هم حرامه هم مضر

بله عزیزم درست میگید

من روز آخر پریودی که گفتم یعنی غسل کردم فقط لکه بینی داشتم یه کم 

توهمی شدمممم😬😬😬🤣

خیلی زیاد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من موندم باردارم یا نه،بیبی چکم جواب درستی نمیده،موندم تو خماری

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
من موندم باردارم یا نه،بیبی چکم جواب درستی نمیده،موندم تو خماری

با ازمایش مشخص نمیشه مگه؟

با ازمایش مشخص نمیشه مگه؟

دوس دارم اول بیبی چک مثبت ببینم بعد برم ازمایش اخه خیلی وقته اقدامم باردار نمیشم همش فک میکنم قراره پریود شم

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
دوس دارم اول بیبی چک مثبت ببینم بعد برم ازمایش اخه خیلی وقته اقدامم باردار نمیشم همش فک میکنم قراره ...

عزیزم انشاءالله این دفعه دلتون شاد بشه😍😍❤

عزیزم انشاءالله این دفعه دلتون شاد بشه😍😍❤

ممنون عزیزم🙏❤️