2777
2789
عنوان

سیگار کشیدم باهام قهر کرد

473 بازدید | 17 پست

شوهرم عاشق قلیونه ولی برا خودش نداره هفته ای یکی دو دقعه با دوستاش میریم بیرون . اول تا آخر لوله از دستش نمیفته چندین ساعت پشت هم.

من خودم از قلیون متنفرم و اینکه برا سلامتی بسی مضر است.

هر موقع میکشه میگم دهنت رو سمتم نیار حالت تهوع میگیرم. بهش میگم بکش ولی کم بکش (تو شرکت که کار میکنه پر از دود و مواد سمیه و گاهی ادقات سرفه میزنه)

امشب برا اینکه حرصش بدم ی نخ سیگار کشیدم،از سیگار متنفره بهم گفت مهریه ت رو میدم کاری بهت ندارم 🤐🤐🤐

حالا میدونم عصبی بود ولی

من میگم هر عملی عکس العملی داره!!

اینقدر عصباتی شدن غیر طبیعیه. نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالجبازی خاستین مشکلتونو حل کنید بدترشده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اینکه این حرفو زده درست نیست؛ ولی شما نباید اینکارو میکردی اگه خدای نکرده معتاد بود شماهم مواد میکشیدی اون دست برداره؟

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

کار بد ایشون رو با یه کار بدتر جواب دادی

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بالجبازی خاستین مشکلتونو حل کنید بدترشده

لجبازی ن.

با زبون خوش و نرم صحبت کردم .گفتم سلامتیت برام مهمه من متوجه نابود شدن ریه ت هستم.گفت باشه چشم

ولی قلیون میبینه هوش از سرش میره

اینکه این حرفو زده درست نیست؛ ولی شما نباید اینکارو میکردی اگه خدای نکرده معتاد بود شماهم مواد میکشی ...

من خودم از سیگار بدم میاد

ولی خواستم متوجه شه همونقدر اون امشب عصبی شد و ناراحت

منم همینقدر ناراحت میشم😔

همه مشکلاتو اینمدلی حل میکنی؟ 

با زبون خوش گفتم دورت بگردم من متوجه م داره ریه ت نابود میشه با این دود مواد سمی که داخل شرکتتونه چارسال دیگه ریه ت از بین میره.

بارها گفتم کمش کن ولی به چشم الکی گفت  و باز تا قایون دید عنان از کف داد

من خودم از سیگار بدم میاد ولی خواستم متوجه شه همونقدر اون امشب عصبی شد و ناراحت منم همینقدر ناراحت ...

حق داری ناراحت بشی. ولی سعی کن از راههای دیگه استفاده کنی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻