2777
2789
عنوان

خیانت پدر

138 بازدید | 14 پست

سلام من ۲۵ سالم هست و دوخواهر بزرگتر از خودم دارم که یکی عروسی کرده ، پدرم خونه ای در شهرستان داره و فهمیدم که همون جا به مادرم خیانت میکنه( ما اونجا زیاد نرفتیم چون درس داریم و مادرم مریض هست )  چون در راه برگشتن با موبایل کس دیگری عکس انداخته بود و هر چه قدر گفتیم با کی بود جواب درست نمیداد گفت یکی از مسافران اونجا گفتیم به هرکس عکس گرفته بگو پاک شده دوباره بفرسته میزد زیرش فریادهای وحشتناک میکشید  ، خودم و خواهرم رفتیم سر گوشیش با ۲۰ تا خانم همزمان صحبت میکرد ، نمیدونیم کدومه،  هر چه قدر میگیم کاری کردی میگه نه قسم میده ولی رفتارهاش عوض شده کمتر به زندگی توجه داره و کارتهاش و موبایلش رو قایم میکنه و اصلا ما از حسابهای بانکیش و داره چیکار میکنه خبر ندارین ، فردا هم میخواد بره اون خونه چون خیلی این چند روز دعوا کردیم ، مادرم میگه من باهاش میرم ولی متاسفانه مادرم سکته کرده و زیاد کاری نمیتونه بکنه و من و خواهرم هم اگر باهاش بریم که دستش رو رو کنیم کتک میخوریم چون خیلی وحشیه به نظرتون چیکار کنم . توروخدا کمک کنید

واقعیت اینه که کاری نمیتونید بکنید 

دیوار حاشا بلنده 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شماها ربطی نداره اون مساله پدرمادرتونه

میدونم ولی مامانم رو گول میزنه میگه کاری نکردم ، میترسیم دست کسی رو بگیره بیاره ما رو بیرون بکنه چون هیچی به اسم مادرم نیست

بهترین راهش تعقیب هست

یا خودتون یا یه نفر ک خیلی بهش اعتماد دارید

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
میدونم ولی مامانم رو گول میزنه میگه کاری نکردم ، میترسیم دست کسی رو بگیره بیاره ما رو بیرون بکنه چون ...

اتفاقا خیلی به شما مربوطه عزیزم 

بعضی ها فقط میخوان فاز روشن فکری بردارن 😏

مثل اینه ک با خانوادت توی قایق باشید ، پدر و مادرتون دعواشون بشه پدرتون بخواد قایق رو سوراخ کنه شما وایسید نگاه کنید بگید به ما ربطی نداره دعوای زن و شوهریه 😑

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بهترین راهش تعقیب هست یا خودتون یا یه نفر ک خیلی بهش اعتماد دارید

بعد از اینکه تعقیب کردیم و فهمیدیم چیکار کنیم دیگه کاملا زنه بره بابای من خیلی زن بازه بچه بودم با معلم مهدکودکم دوست شد به سختی اون زن رو از زندگی بیرون کردیم

ممنون عزیزم،  دارم از ناراحتی سکته میکنم

هر چه قدر میگیم چیزی به اسم مامان بکن ، اون و خانواده اش تو رو به اینجا رسوندن زندگی برای دوتاییتونه اصلا حرف گوش نمیده، حتی بمیره نمیدونیم از کجا خرج کفن و دفن بدیم 

بعد از اینکه تعقیب کردیم و فهمیدیم چیکار کنیم دیگه کاملا زنه بره بابای من خیلی زن بازه بچه بودم با م ...

ببین استارتر عزیز من خودم توی شرایط مادرِ شما بودم

میدونم خیلی خیلی سخته ولی نمیتونم ب شما کمک کنم یا پیشنهادی بدم چون شرایط زندگی شما رو نمیدونم

ولی اگ با تهدید یا هرچیز دیگه میتونید ازش مالی بگیرید خونه ای ماشینی زمینی چیزی

هر چه قدر میگیم چیزی به اسم مامان بکن ، اون و خانواده اش تو رو به اینجا رسوندن زندگی برای دوتاییتونه ...

این خیلی بده ک حاظر نیست چیزی ب اسم مادرتون بکنه

به نام شما یا خواهرتون هم نمیزنه ؟

ببین استارتر عزیز من خودم توی شرایط مادرِ شما بودم میدونم خیلی خیلی سخته ولی نمیتونم ب شما کمک کنم ...

شما چیکار کردید خیلی دلم برای مامانم میسوزه ، هر چه قدر میگیم بابا تو به اسمش چیزی بکن کل این زندگی رو با هم ساختید از این حرفها اصلا به روی خودش نمیاره

شما چیکار کردید خیلی دلم برای مامانم میسوزه ، هر چه قدر میگیم بابا تو به اسمش چیزی بکن کل این زندگی ...

هیچی بخاطر دخترم موندم سوختم و  ساختم

اولش قول داد حضانت دخترمو بده زد زیرش

بعد گفت زمین و حق طلاق میدم اونم زد زیرش