2777
2789

دخترا من ماهی که گذشت اقدام برای بارداری کردم 

موعد پریودم یک هفته عقب افتاده الان، سر تاریخم تخمدان راستم به شدت گرفته بود حتی شب تو خواب هم تیر میکشید من سابقه گرفتگی تخمدان رو هیچوقت نداشتم. فکر کردم باردارم ولی بعد از یک هفته تاخیر پریود شدم.

و الان روز دوم پریودم هستم و حالا تخمدان چپم به شدت گرفته . خیلی خیلی زیاد گرفته کمر نمیتونم راست کنم.از صبح زود گرفته شدتش کم و زیاد میشه و  هنوزم ول نمیکنه 

من همیشه در پریودم انقباضات رحمی شدید  داشتم و برام عادی بود ولی گرفتگی تخمدان رو ابدا تجربه نکرده بودم . به نظرتون امکانش هست کیست داشته باشم ؟ 

نگران شدم. میخوام این ماه دوباره اقدام کنم مسکن هم نمیشه بخورم چون میگن شانس باروریو پایین میاره.حالا بابت کیست ناراحتم 

بارداری خارج از رحم‌..خونریزیت چجوریه؟

تا دو روز اولم همیشه لکه بینی ام از روز سوم شروع میشه خونریزیم همیشه . کلا مدلم از همون اول بلوغم اینجوریه . از فردا باید شروع بشه . بارداری خارج از رحم چطوری خونریزی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دو روز اولم همیشه لکه بینی ام از روز سوم شروع میشه خونریزیم همیشه . کلا مدلم از همون اول بلوغم ای ...

گرفتگی تخمدان لک قهوه ای دفع لخته

گاهی گرفتگی گرد و کتف

بی بی چک میزدی ...

بارداری خارج از رحمو هم مشخص میکنه بی بی چک  عزیز دلم؟

چون پریود شدی اگه بارداری باشه مثبت میشه

واسه من ک مثبت میشد ی هفته بعدش لکه بینی شروع شد

هرچی ازمایش میدادم مثبت بتا پایین و سونو هم چیزی نشون نمیداد